Mircea Rednic Cornel Dinu Dinamo Superliga Mircea Rednic

Rednic, făcut praf de Cornel Dinu: ”N-are nimic în comun cu Dinamo”

Dinamo s-a impus în duelul cu Chindia și a câștigat primul meci din august.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 14 Decembrie 2021, 08:22
Data actualizarii: Luni 13 Decembrie 2021, 23:31

Trupa lui Mircea Rednic a fost dominată, însă golul lui Carp din minutul 62 i-a adus echipei din ”Ștefan cel Mare” prima victorie după patru luni de pauză.

Cornel Dinu, un aspru critic al lui Mircea Rednic, nu este însă mulțumit de jocul lui Dinamo, considerând că echipa din Târgoviște a fost mai bună pe teren. Dinu a comentat și declarația lui Rednic de la conferința de presă ce a precedat partida, când antrenorul a declarat că își dorește cinci puncte din tripla Chindia - Mioveni - Farul.

La Târgoviște am crescut până la 17-18 ani, iar la Dinamo am fost câteva decenii bune. Numai legătura mea sufletească cu Chindia putea să ajute Dinamo. 

Chindia a avut ocazii pe care nu le-a avut în 7-8 meciuri. Chindia era obișnuită să se apere, azi a trebuit să atace. A avut 5 ocazii mari, aproape incredibile!

Nu înțeleg declarația lui Rednic. N-are nimic în comun cu mentalitatea lui Dinamo. Dacă pe timpul meu vreun jucător făcea o astfel de afirmație, era terminat, nu mai juca în echipă! Exista o mentalitate de învingător”, a spus „Procurorul”, la Telekom Sport.

Dinamo pe ultimul loc e o mare satisfacție pentru unii. Întâlnim o echipă care a demonstrat ceva până acum și ne-a dat o lecție de cum trebuie să se apere, chiar și în 9 sau în 10. E foarte greu să-ți creezi ocazii cu Chindia. 

Mircea Rednic, conferință cu cărțile pe față! Totul despre ruptura din vestiar: „Ei sunt plătiți să joace, nu să mă schimbe! Cum să arunc prosopul?”

Dacă vom avea jumătate de ocazie, trebuie să marcăm, dacă vrem să câștigăm. Bătea FCU Craiova, se ducea la 18 puncte! Nu e rău că a bătut Clinceni, suntem acolo. Stați să vedem ce va fi după finalul meciului cu Chindia. Ne-am propus să luăm 5 puncte cel puțin din aceste ultime trei meciuri”, a declarat Rednic, înainte de meciul cu Chindia. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!