VIDEO EXCLUSIV Omul cu banii de la Dinamo a vorbit: „Mircea Rednic nu este o variantă!” Pe cine vede potrivit ca antrenor

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 14 Decembrie 2021, 15:02
Data actualizarii: Marti 14 Decembrie 2021, 15:09

La Dinamo nu este liniște nici când se câștigă. 

Dinamo s-a impus cu 1-0 contra Chindiei Târgoviște, în etapa a 19-a a Ligii 1, iar „câinii” au bifat primul succes după 15 etape de secetă. Cu toate acestea, la clubul din Ștefan cel Mare nu este liniște nici când se obțin cele trei puncte. 

Vladimir Cohn, fostul investitor al „câinilor”, a ajutat-o pe financiar în această perioadă pe Dinamo, plătindu-le o parte din salarii jucătorilor. Însă, omul de afaceri a mărturisit că Mircea Rednic nu mai este antrenorul alături de care au câștigat ultimul titlu, în 2007, și că nu îl vede o soluție temporară pentru banca tehnică.

Cohn: „Mă uitam la Grigore, sărea mingea din el ca din gard”

„Rămâne la latitudinea jucătorilor să demonstreze că vor și pot să joace pentru Dinamo. Dacă le dai bani, e o chestiune separată. Trebuie să vedem că cine joacă pentru Dinamo are valoare să facă performanță. Deocamdată, cei care joacă la Dinamo astăzi nu au făcut această demonstrație. 

Strategia lui Mircea Rednic o stabilește el cu conducerea clubului. Dacă au considerat că Filip și Matei trebuiesc îndepărtați de la echipă, asta este. Trebuie să acceptăm, atât timp cât Rednic este antrenor. Cred că putem vedea o luminiță abia în martie-aprilie, până atunci, se luptă la retrogradare. Nu are un lot care să-i facă performanță, cred că și Mircea Rednic este pe o pantă descendentă ca antrenor. Dacă ar fi după mine, aș aduce alt antrenor. 

Nu are nicio legătură trecutul cu viitorul. Fotbalul se întoarce de la o zi la alta. Trebuie să ai o echipă care are o valoare constantă. Ceea ce nu se întâmplă la Dinamo. Jucătorii pe care i-a adus Mircea Rednic sunt deficitari la multe capitole. Cred că un alt antrenor la echipă, cu Mircea Rednic manager, ar fi o variantă. Dar Mircea Rednic pe termen lung nu este o variantă la Dinamo. Ciobotariu ar fi foarte bun la Dinamo, dar rămâne problema jucătătorilor. 

Dacă la Dinamo îl aduci acum pe Mourinho, tot nu face nimic. Pregătirea fizică a jucătorilor e dezastruoasă, niciunul nu duce 90 de minute. Mă uitam la Grigore, sărea mingea din el ca din gard. Iliev a avut o partidă excelentă ieri, dar de câte ori poți avea norocul cum l-am avut ieri?

Cred că inițiativa suporterilor de a contribui cu bani este formidabila. Aceasta este singura modalitate de salvare a clubului. Dar, din nou vă spun, degeaba dai atâția bani pe jucători care nu au valoare”, a declarat Vladimir Cohn la Ora Exactă în Sport, la PRO X. 

Datorită succesului cu Chindiei Târgoviște, Dinamo a părăsit ultima poziție a clasamentului. Însă „câinii” mai au mult de muncit pentru a scăpa de retrogradare. După 19 etape, ocupă locul al 15-lea, cu doar 12 puncte acumulate. 

Clasamentul Ligii 1

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!