EXCLUSIV Dănuț Lupu, sceptic cu privire la situația lui Rednic de la Dinamo: „Ce o să facă? O să dea afară zece jucători?”

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 14 Decembrie 2021, 11:05
Data actualizarii: Marti 14 Decembrie 2021, 12:31

În etapa a 19-a a Ligii 1, Dinamo s-a impus cu 1-0 contra Academicii Clinceni.

Luni, 13 decembrie, Dinamo a reușit să oprească perioada neagră din Liga 1. Grație victoriei cu Chindia Târgoviște, 1-0, „câinii” au rupt seria de 15 meciuri fără victorie în Liga 1 și au urcat o poziție în clasament. 

Doar că Dănuț Lupu este de părere că elevii lui Mircea Rednic nu au arătat un joc bun, compensând doar la capitolul dăruire. De asemenea, fostul internațional român îl avertizează pe antrenorul „câinilor” că va avea o misiune dificilă în a gestiona vestiarul. 

Dănuț Lupu: „La Dinamo nu cred că este un jucător care să atragă atenția”

„Au jucat mai bine cu Clinceniul, dar au pierdut. Aseară nu prea au jucat nimic, în afară de dăruire. Dacă ne luăm după ocazii, trebuia să câștige. Dar, vorba lui Săndoi, dacă mingea nu vrea să intre în poartă. 

Cred că toți dinamoviștii își doresc să reușească să se salveze. E drumul lung, au multe meciuri. Vine acum pauza de iarnă. Sper ca Mircea să reaușească să aducă jucătorii lângă el și să formeze o echipă. 

Dacă vor rămâne taberele astea ca acum, va fi foarte greu.

Până la urma urmei, sunt hotărârile lui. Eu îmi doresc să reușească. E urât ca jucătorii să schimbe antrenorii. După cum știu eu, au plecat antrenorii, nu jucătorii. A dat afară doi (n.r. - Filip și Matei), ce o să facă? O să dea afară zece? Eu îmi doresc să reușească. Totuși, dacă nu va reuși? 

Nu cred că este un jucător care poate să atragă atenția. Au avut dăruire, au avut și șansă. Dar doar cu dăruire nu poți să faci fotbal și să câștige meciuri”, a declarat Dănuț Lupu la Ora Exactă în Sport, la PRO X. 

Datorită succesului cu Chindiei Târgoviște, Dinamo a părăsit ultima poziție a clasamentului. Însă „câinii” mai au mult de muncit pentru a scăpa de retrogradare. După 19 etape, ocupă locul al 15-lea, cu doar 12 puncte acumulate. 

Clasamentul Ligii 1

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!