Liga 1

Acuzatii fara precedent la adresa lui MM Stoica: "Sa-l dea afara! Eu l-as fi impuscat direct!" Cine il sfatuieste pe Gigi Becali sa scape de manager

Mihai Stoica este facut tandari.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 17 Februarie 2020, 10:54
Data actualizarii: Luni 17 Februarie 2020, 10:57

Vladimir Cohn, fost actionar la Dinamo, il sfatuieste pe Gigi Becali sa scape cat mai repede de Mihai Stoica, deoarece ii strica ambientul la echipa. Acesta a mai spus ca daca avea un asemenea angajat, l-ar fi impuscat fara sa stea pe ganduri.

Fostul actionar al clubului din Stefan cel Mare a fost dezgustat de imaginile in care managerul sportiv al FCSB a dat tonul scandarilor jignitoare la adresa lui Dinamo.

"Daca aveam un asemenea angajat, l-as fi impuscat direct! Cum e posibil sa vedem un asemenea gest la un director sportiv al unui club de traditie? Va dati seama cum ar fi daca Boban sau Maldini, de la Milan, sa scandeze impotriva echipei cu care joaca? Nu ar mai calca in fotbalul italian niciodata in viata lor. 

Federatia si Liga ar trebui sa-l suspende pe 200 de ani! Cum e posibil sa jignesti o alta echipa? Cum e posibil? E absolut inadmisibil! Ma mira pentru ca Mihai Stoica nu e un prost, e dotat intelectual. Cred ca e doar de intaratare, de satisfactie a grupului care a venit acolo. Se duce Florinel Coman la culcare si se gandeste «Ba, cum i-am injurat pe aia! Bravo, MM!

In mod normal, daca Gigi Becali e un om serios, ar trebui sa-l dea afara instantaneu! Du-te, domne! Orice relatie ai avea, un astfel de om iti strica ambientul pe care vrei sa-l construiesti. Gigi Becali vrea mai mult ca orice sa aiba recunoastere internationala. E litera de lege. Dar cu asemenea oameni... Dar Mihai Stoica sa faca asa ceva... Ma mir ca Liga si Federatia nu iau atitudine. Trebuie suspendat omul asta. Nu e indemn la sportivitate, ci la o lupta marsava", a spus Valimir Cohn la gsp.

Modifică setările cookies