Suma incredibilă încasată de CSA Steaua după meciul de rugby cu U Cluj: 455 RON! Condițiile ca FCSB să joace în Ghencea

csa steaua FCSB stadion ghencea Stadion Steaua Fotbal intern Stadion Ghencea
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Miercuri 06 Octombrie 2021, 09:12
Data actualizarii: Miercuri 06 Octombrie 2021, 09:16

Arena din Ghencea a fost inaugurată la începutul lunii iulie, iar de atunci, au evoluat doar două echipe acolo: echipa de fotbal a lui CSA, dar și cea de rugby. 

Echipa de rugby a jucat un singur meci, cel de campionat, în compania lui U Cluj, partidă la care ardelenii au fost invitați de 'militari' pentru a participa din postura de gazdă. Evenimentul a coincis cu data la care FCSB făcuse cerere pentru a juca în Ghencea, după ce conducerea vicecampioanei României fusese informată că trebuie să părăsească Arena Națională. 

Astfel, CSA-ul a blocat șansele echipei lui Becali, iar din acestă cauză, suporterii FCSB-ului au protestat, susținând că oficialii militari ar fi plătit deplasarea și cazarea celor de la U Cluj, doar în acest sens. Comandantul CSA Steaua, Răzvan Ștefan Bichir a reacționat și a dezvăluit care este suma modică pe care CSA a încasat-o din vânzarea de bilete pentru meciul de rugby. 

„Clubul Sportiv al Armatei Steaua nu a plătit deplasarea și/sau cazarea echipei de rugby Universitatea Cluj pentru meciul din data de 24.09.2021. La meciul de rugby , din vânzarea biletelor au fost încasați 455 lei”, a spus comandantul pentru ProSport

„Această sumă a fost încasată de la inaugurare!”

Totodată, Bichir a spus și care a fost totalul banilor încasați în urma vânzării biletelor și abonamentelor pentru toate evenimentele sportive care s-au desfășurat pe arenă, încă de la inaugurare până în prezent, aproximativ 150 000 de euro. 

„Din vânzarea biletelor și abonamentelor pentru toate evenimentele sportive desfășurate pe stadionul Steaua, din momentul inaugurării și până la această dată a fost încasată suma totală de 744.005,6 lei”, a declarat acesta. 

Șansele FCSB-ului de a juca în Ghencea

Comandantul lui CSA Steaua a fost întrebat și despre șansele ca FCSB să joace pe arena din Ghencea. Răspunsul său nu a fost concret, explicând că sunt niște criterii pe care alte echipe trebuie să le îndeplinească pentru a putea închiria stadionul. 

„Stadionul Steaua este utilizat cu prioritate de către echipele de fotbal și rugby ale Clubului Sportiv al Armatei Steaua și de către echipele reprezentative ale României.

În funcție de disponibilitatea arenei, ținând cont de timpul necesar regenerării suprafeței de joc dintre evenimente, în condiții de deplină legalitate, aceasta poate fi pusă la dispoziția altor solicitanți/echipe”, a concluzionat acesta. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!