EXCLUSIV Prima reacție a celor de la U Cluj, după ce s-a spus că CSA a plătit deplasarea ardelenilor pentru meciul de rugby

Ghencea Steaua U Cluj Sporturi
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Septembrie 2021, 11:16
Data actualizarii: Duminica 26 Septembrie 2021, 12:01

CSA Steaua a invitat-o pe U Cluj să dispute meciul de rugby, programat în acest weekend, pe stadionul din Ghencea, deși ardelenii trebuiau să joace pe teren propriu.

Clujenii au acceptat invitația, iar acest lucru a dat naștere mai multor speculații, în contextul în care FCSB ceruse să joace în Ghencea în acest weekend. Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB-ului, îi acuză pe oficialii Armatei că ar fi plătit din bani publici deplasarea celor de la Cluj, lucru despre care spune că ar constitui o încălcare a legislației.

Cristian Săuan, antrenorul echipei de rugby U Cluj, a susținut la PRO X, că din cunoștințele sale, deplasarea a fost plătită de clubul pe care îl reprezintă.

„A fost o înțelegere între noi. Mereu ne-am înțeles bine cu cei de la Steaua.

Pentru noi nu conta unde jucăm, pentru că ați văzut și dumneavoastră diferența dintre cele două echipei, meciul s-a încheiat 82-10.

Din ce știu eu... a plătit Universiteatea deplasarea, dar asta trebuie să vorbiți cu cei din conducere. Din păcate nu vă pot da prea multe informații.

A fost o onoare pentru jucătorii noștri să poată juca pe un astfel de stadion, cu un  gazon atât de bun”, a spus Cristian Săuan, la PRO X, în cadrul emisiunii „Ora exactă în sport”.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!