Ghencea Steaua U Cluj Sporturi

EXCLUSIV Prima reacție a celor de la U Cluj, după ce s-a spus că CSA a plătit deplasarea ardelenilor pentru meciul de rugby

CSA Steaua a invitat-o pe U Cluj să dispute meciul de rugby, programat în acest weekend, pe stadionul din Ghencea, deși ardelenii trebuiau să joace pe teren propriu.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Septembrie 2021, 11:16
Data actualizarii: Duminica 26 Septembrie 2021, 12:01

Clujenii au acceptat invitația, iar acest lucru a dat naștere mai multor speculații, în contextul în care FCSB ceruse să joace în Ghencea în acest weekend. Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB-ului, îi acuză pe oficialii Armatei că ar fi plătit din bani publici deplasarea celor de la Cluj, lucru despre care spune că ar constitui o încălcare a legislației.

Cristian Săuan, antrenorul echipei de rugby U Cluj, a susținut la PRO X, că din cunoștințele sale, deplasarea a fost plătită de clubul pe care îl reprezintă.

„A fost o înțelegere între noi. Mereu ne-am înțeles bine cu cei de la Steaua.

Pentru noi nu conta unde jucăm, pentru că ați văzut și dumneavoastră diferența dintre cele două echipei, meciul s-a încheiat 82-10.

Din ce știu eu... a plătit Universiteatea deplasarea, dar asta trebuie să vorbiți cu cei din conducere. Din păcate nu vă pot da prea multe informații.

A fost o onoare pentru jucătorii noștri să poată juca pe un astfel de stadion, cu un  gazon atât de bun”, a spus Cristian Săuan, la PRO X, în cadrul emisiunii „Ora exactă în sport”.

Modifică setările cookies