csa steaua Ghencea Peluza Sud Liga 2

GALERIE FOTO Fanii Stelei s-au ținut de cuvânt! Motivul pentru care tribunele au fost goale pe stadionul din Ghencea 

Peluza Sud nu s-a prezentat la meciul echipei lui Daniel Oprița cu Dunărea Călărași. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 02 Octombrie 2021, 12:59
Data actualizarii: Sambata 02 Octombrie 2021, 13:32

Înaintea meciului pe care CSA Steaua avea să-l dispute pe teren propriu cu Dunărea Călărași, din etapa a noua a Ligii 2, ultrașii Peluzei Sud au anunțat că nu vor participa la joc, atât timp cât pe stadion vor avea acces doar persoanele vaccinate. 

Având în vedere numărul mare de infectări din București, arena din Ghencea a fost deschisă doar 30% din capacitatea maximă, accesul făcându-se pe baza certificatului verde, lucru care i-a deranjat pe ultrașii roș-albaștrii și i-a făcut să boicoteze partida cu Dunărea Călărași. 

Steaua s-a impus în fața Dunării Călărași, scor 3-0.

Comunicatul Peluzei Sud

Peluza Sud Steaua nu se prezintă la meciurile la care accesul se face exclusiv pe bază de vaccinare. Unitatea este unul din principiile ce au stat la baza acestei peluze, principiu la care nu vom renunța și în numele căruia cerem și celor ce vin alături de noi să îl respecte și să întărească decizia Peluzei, sperând totodată că această situație va dura cât mai puțin.

În ultimul an și jumătate de pandemie, ne-am adaptat în ciuda condițiilor austere și am făcut tot ce am putut să ne susținem culorile. Câtă vreme intrarea la meci a presupus testarea și intrarea celor negativi, ne-am putut continua idealurile.

Acum, însă, ne vedem nevoiți să strângem rândurile. Amintim că, la nivel european, certificatul verde se poate emite și prin testare sau prin trecere prin boală - astfel se poate călători și este permis accesul la majoritatea evenimentelor de pe continentul nostru.

Totuși, în cazul meciurilor de fotbal din România, acest lucru a fost redus la accesul exclusiv pe bază de vaccinare, ceea ce ne pune în dificultate la nivel de entitate. Nu vrem lupte politice, nu vrem să fim un pion în răfuieli și dezbateri. Cei care vor dori să susțină Steaua, în această situație, o pot face cumpărând bilete în celelalte sectoare ale stadionului și asistând la meciuri de acolo.

Milităm pentru testare masivă, pentru respectarea regulilor și vrem să fim lăsați să ne desfășurăm, pentru că FĂRĂ NOI, FOTBALUL NU ARE CULOARE”, se arată în comunicatul Peluzei Sud Steaua.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!