Victor Becali FCSB Superliga

Victor Becali cere ca FCSB să vină să joace în Ghencea: ”Atât de mulți bani are Armata?”

FCSB și CSA Steaua se luptă pentru accesul în arena din Ghencea.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Sambata 25 Septembrie 2021, 13:34
Data actualizarii: Sambata 25 Septembrie 2021, 13:52

Trupa lui Gigi Becali a făcut numeroase solicitări pentru a putea juca pe arena construită de CNI cu ocazia EURO 2020, însă toate au fost respinse. Asta pentru că prioritate în organizarea meciurilor au secțiile de fotbal și de rugby ale CSA Steaua. În lipsa unor meciuri ale acestor echipe, oricine poate juca pe Ghencea. 

FCSB a avut o astfel de cerere, iar militarii au mutat un meci de la Cluj la București pentru a bloca cererea FCSB-ului. Duelul din ultima etapă a sezonului regulat de rugby, dintre U Cluj și Steaua, ar fi trebuit să se dispute în Ardeal. Totuși, Steaua a înaintat o cerere către ”șepcile roșii”, prin care au cerut ca partida să se joace la București. Cei de la Universitatea Cluj au fost de acord, astfel că meciul a fost mutat în Capitală.

  • galerie csa

Victor Becali nu înțelege de ce nu este lăsată FCSB să joace în Ghencea, în condițiile în care echipa ar fi dispusă să plătească sumele necesare chiriei, mai ales că vorbim de un stadion construit din bani publici.

„Atât de mulți bani are Armata încât nu vrea să închirieze?! Nu e normal ca FCSB să joace la Buzău! MApN e al României, stadionul e al României. Nu e doar al unei părți din România. 

Dacă era un stadion privat, puteau să spună: «Nu vreau!». Dar dacă nu e... Că și pe Arcul de Triumf zice nu știu cine că nu vrea să se joace fotbal. Fă tu, Federația de Rugby, stadion... Sunt răutăți! Când oamenii ajung în funcții se cred stăpâni. Dar funcțiile nu sunt permanente.

Legea... MApN are legea lui? Dacă Armata făcea stadionul, tot al țării era. Armata nu e stat în stat. E făcut din bani publici și dat în administrația CSA Steaua. Dar asta nu înseamnă că nu poate să joace altcineva”, a declarat Victor Becali în emisiunea Digi Sport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies