Marius Lacatus Ghencea Steaua Nationala

VIDEO EXCLUSIV ”Naționala se întoarce acasă!”. Lăcătuș așteaptă meciul cu Armenia din Ghencea

România va juca în premieră pe stadionul din Ghencea, în compania Armeniei, într-un meci foarte important pentru locul doi în Grupa J.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Septembrie 2021, 22:45
Data actualizarii: Miercuri 29 Septembrie 2021, 22:48
Din articol

Armenia ocupă, în prezent, locul doi, cu 11 puncte, la un singur punct distanță de selecționata lui Mirel Rădoi. Marius Lăcătuș amintește de rezultatele bune obținute de naționala României în Ghencea.

Naționala se întoarce acasă! Cred că stadionul pe care au fost obținute cele mai frumoase rezultate a fost Ghencea. Întotdeauna cred că echipa națională s-a simțit extraordinar acolo. Trebuie să ținem cont că în anii '80, gazonul arăta impecabil. Toți jucătorii se simțeau cu totul și cu totul altfel când jucau acolo.

Dacă nu vom reuși să câștigăm, cred că va fi foarte greu să ne gândim la locul doi. Armenia are un program mai dificil decât noi. Noi avem un program, cred eu, mai abordabil.

Pare ciudat, dar la ce rezultate au fost în ultima perioadă nu cred că ar trebui să ne mire foarte mult că am ajuns în această situație. Rezultatele din ultima perioadă nu pot să ne dea drept favoriți. Jocul Armeniei este unul în creștere, jucătorii care joacă pe acolo au început să înscrie și prin cupele europene. Ne așteaptă un joc greu”, a spus Lăcătuș, la Ora Exactă în Sport.

  • Vineri, 8 octombrie: Germania – ROMÂNIA, ora 21:45 – Volksparkstadion (Hamburg)
  • Luni, 11 octombrie: ROMÂNIA – Armenia, ora 21:45 – Stadion Steaua (București)

Clasamentul Grupei J:

1. Germania 15p

2. Armenia 11p

3. România 10p

4. Macedonia de Nord 9p

5. Islanda 4p

6. Liechtenstein 1p

Modifică setările cookies