Burleanu, dispus să o ajute pe FCSB să joace pe Ghencea 

FCSB-ului i-a fost interzis accesul pe noua arenă din Ghencea. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 01 Octombrie 2021, 18:43
Data actualizarii: Vineri 01 Octombrie 2021, 21:29

FCSB a făcut o cerere să joace pe noua arenă din Ghencea meciul cu Academica Clinceni, din a zecea etapă a Ligii 1. Însă „militarii” au motivat că nu este de bun augur ca ambele echipe care își revendică istoria Stelei să împartă același stadion, putând să iasă conflicte între galerii. De asemenea, CSA a argumentat că prea multe meciuri pe noul gazon ar putea duce la deteriorarea sa. 

Așa că elevii lui Edi Iordănescu vor trebui să își găsească altă „casă" pentru meciurile de pe teren propriu din perioada 7- 17 octombrie, când Arena Națională va fi ocupată cu organizarea turneului de DOTA 2, unul dintre cele mai cunoscute jocuri video din istorie. 

Răzvan Burleanu a mărturisit că este dispus să o ajute pe FCSB să joace pe Ghencea, dacă cineva îi va cere acest lucru, precizând că a spirijit clubul roș-albastru când a dorit să joace pe Arcul de Triumf.  

Am mai făcut-o și cu Arcul de Triumf și atunci a apărut un întreg subiect că Federația Română de Fotbal își dorește să administreze stadionul. Atunci am intrat în conflict, artificial, cu Federația de Rugby. Dacă ni se va solicita sprijinul, o vom face. Până acum nu a solicitat nimeni să ne implicăm”, a declarat Răzvan Burleanu la conferința de presă. 

Cu toate acestea, Edi Iordănescu a dezvăluit două variante pentru partidele FCSB-ului de pe teren propriu în luna octombrie: Giurgiu și Buzău. 

Iordănescu: „Cel mai mult mă interesează suprafața”

„E greu, pentru că trebuie să găsim soluții. 'Acasă' e cel mai bine, adică în București, dar dacă va trebui să plecăm, atunci trebuie să facem alegerea corectă. Sunt șanse să jucăm la Giurgiu, la Buzău, încă tatonăm variantele.

Cel mai mult mă interesează suprafața, vreau să fie una de calitate”, Edi Iordănescu, la conferința de presă premergătoare meciului cu Academica Clinceni. 

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies