FCSB csa steaua Superliga

"Armata are bani!" Propunerea lui Mustață în privința arenei din Ghencea

CSA Steaua Bucureşti a surclasat-o pe CS Universitatea Cluj cu scorul de 82-10 (26-3), vineri, în primul meci de rugby jucat pe noul stadion din Complexul Sportiv Ghencea, în etapa a 10-a a SuperLigii CEC Bank, ultima a sezonului regulat.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Vineri 24 Septembrie 2021, 18:32
Data actualizarii: Vineri 24 Septembrie 2021, 18:57

La cererea Armatei, echipa din Ardeal a acceptat să joace duelul din ultima etapă a campionatului regulat pe stadionul din Capitală. Decizia a fost surprizătoare la prima vedere, însă lumea speculează că totul a fost o manevră prin care accesul FCSB-ului pe stadion a fost blocat.

Construit din bani publici, stadionul Steaua ar fi trebuit să fie deschis oricărei societăți dispuse să achite chiria.

Mustață, liderul fanilor de la FCSB: "Atunci îl vom informa și pe domnul Câțu"

Totuși, prioritate în organizarea meciurilor au secțiile de fotbal și de rugby ale CSA Steaua. În lipsa unor meciuri ale acestor echipe, oricine poate juca pe Ghencea. FCSB a avut o astfel de cerere, iar militarii au muatt un meci de la Cluj la București pentru a bloca cererea FCSB-ului.

Duelul din ultima etapă a sezonului regulat de rugby, dintre U Cluj și Steaua, ar fi trebuit să se dispute în Ardeal. Totuși, Steaua a înaintat o cerere către ”șepcile roșii”, prin care au cerut ca partida să se joace la București. Cei de la Universitatea Cluj au fost de acord, astfel că meciul a fost mutat în Capitală.

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB-ului,  contestă decizia armatei și propune ca toată lumea să joace pe Ghencea pe banii armatei.

”Dacă se confirmă faptul că CSA a plătit deplasarea echipei de rugby Universitatea Cluj pentru ca aceasta să joace în Ghencea și returul, așa cum a jucat și turul, vom face o adresă către domnul Ministru al Apărării să vină toți în Ghencea și să joace acolo și fotbal și rugby.

Cine vrea să fie primit să joace acolo, pe banii CSA. Asta ne demonstrează că Armata are bani!

Atunci îl vom informa și pe domnul Câțu, premierul României, că atunci când are nevoie de bani să construiască ceva în țara aceasta să apeleze la Armata, că au destui”, a spus Mustață, la Radio Sport 1.

CSA Steaua, pe primul loc în campionatul de rugby

CSA Steaua Bucureşti a surclasat-o pe CS Universitatea Cluj cu scorul de 82-10 (26-3), vineri, în primul meci de rugby jucat pe noul stadion din Complexul Sportiv Ghencea, în etapa a 10-a a SuperLigii CEC Bank, ultima a sezonului regulat.

Steaua încheie sezonul regulat pe primul loc, cu 41 de puncte. Pe locul secund se află CSM Ştiinţa Baia Mare, cu 34 puncte, a treia este CS SCM Timişoara, cu 28 puncte, CS Dinamo se află pe patru, cu 26 de puncte, CS Universitatea Cluj este a cincea, cu 9 puncte, ACS Tomitanii Constanţa ocupă ultimul loc, cu un punct.

Primele două clasate (Steaua şi CSM Ştiinţa) se califică direct în semifinale, iar ocupantele locurilor 3 şi 4 vor disputa un baraj de calificare în semifinale, locul 3 cu locul 6 şi locul 4 cu locul 5, partidele disputându-se pe terenul echipei mai bine clasate.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies