FCSB Liga 1 Steaua Superliga

Veste uriașă pentru suporterii vicecampioanei! Când ar putea FCSB disputa primul meci pe stadionul din Ghencea

FCSB și Steaua se află în război, însă relația dintre cele două cluburi s-ar putea „încălzi” în perioada următoare.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Septembrie 2021, 17:45
Data actualizarii: Marti 28 Septembrie 2021, 17:49

Trupa lui Becali a primit interdicție pe noul stadion din Ghencea, administrat de CSA, și își dispută meciurile de „acasă” pe Arena Națională, cel mai mare stadion al țării.

Helmuth Duckadam, eroul de la Sevilla, este convinsă însă că relația dintre CSA și FCSB se va îmbunătăți în perioada următoare, iar FCSB va reveni în Ghencea începând de anul viitor.

„Sunt atâtea discuţii cu Stadionul Steaua, eu cred că până la urmă această problemă se va rezolva. Probabil nu anul acesta, dar eu cred că de la anul şi FCSB şi oricare echipă care îşi permite financiar poate să evolueze acolo”, a spus Helmuth Duckadam.

FCSB pleacă și de pe Arena Națională

FCSB, nevoită să plece de pe Arena Națională, deoarece în luna octombrie se va desfășura la București un turneu de Dota.

Arena Națională va găzdui în perioada 7-10 octombrie faza grupelor turneului "The International", competiție online de Dota 2. Pe 12 octombrie se va desfășura faza principală a competiției, iar pe pe 17 octombrie, cele mai bune două echipe de Dota 2 din lume se vor înfrunta pentru câștigarea trofeului Aegis.

Cel mai probabil, trupa lui Becali va disputa meciurile de pe teren propriu pe arena „Marin Anastasovici”, din Giurgiu.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies