Gigi Becali csa steaua FCSB Ghencea Superliga

„Uitați de mine!” Reacție dură a lui Becali după ce echipa sa a fost 'interzisă' în Ghencea

Gigi Becali a reacționat după ce echipa sa a fost, din nou, 'interzisă' pe noul stadion. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 26 Septembrie 2021, 17:42
Data actualizarii: Duminica 26 Septembrie 2021, 17:44

FCSB a încercat, prin mai multe demersuri, să joace pe stadionul din Ghencea, însă de fiecare dată a fost refuzată. Roș-albaștrii au cerut să poată juca meciul cu Academica Clinceni pe stadionul recent renovat, însă cererea a fost respinsă, după ce oficialii Armatei au invitat echipa de rugby a lui U Cluj să joace vineri, din postura de gazdă, meciul cu Steaua, din ultima etapă. 

Oficialii lui CSA au argumentat că nu este bine pentru gazon să se dispute două evenimente în decurs de mai puțin de 48 de ore.

Meciul FCSB-ului s-a disputat tot pe Arena Națională, după ce concertul care era programat să se desfășoare a fost anulat. Echipa lui Edward Iordănescu a câștigat cu 3-2.

Reacția lui Gigi Becali 

Patronul FCSB-ului a reacționat după refuzul primit din partea CSA-ului, punctând din nou că s-a retras din viața publică și nu mai vrea să comenteze. Gigi Becali a ținut să menționeze și faptul că Edward Iordănescu este cel care ia deciziile și conduce echipa. 

„Eu am mai spus, e vorba de bani publici aici. Dar, știți ce? Uitați de mine! Nu mă mai interesează. Am ieșit din viața publică. Mai aveam echipa, dar acum i-am dat-o lui Edi. 

Să facă ce vor ei, cei de la Armată! Eu am spus de atâtea ori și nu s-a întâmplat nimic. Gata! Iar la FCSB șef este Edi!”, a spus Gigi Becali pentru digisport.ro

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies