Gigi Becali Academia FCSB FCSB Vasile Geambazi Fotbal intern

Se anunta ruptura momentului! Gigi Becali ar vrea sa il lase pe nepotul sau fara Academia FCSB! Motivul furiei patronului

Academia FCSB de la Berceni este a doua cea mai de succes din tara, dupa cea a lui Gica Hagi. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 15 Aprilie 2021, 08:31
Data actualizarii: Joi 15 Aprilie 2021, 08:32

Gigi Becali a reusit sa aiba una dintre cele mai tari Academii din tara, fiind a doua din tara, dupa cea de la Viitorul. Ros-albastrii au inregistrat si cea mai mare marja de progres a Academiei, iar de la punctajul din 2019, 71.7, au reusit sa creasca in 2020 pana la 88.18. 

De activitatea Centrului de Copii si Juniori al FCSB se ocupa nepotul lui Gigi Becali, Vasile Geambazi, insa patronul FCSB l-ar putea deposeda pe acesta de functia pe care o are. 

Conform Fanatik, finantatorul cauta sa il inlocuiasca pe nepotul sau, dupa ce mai multi parinti ai copiilor inscrisi la Academie s-ar fi plans de comportamentul lui Geambazi si al antrenorilor la adresa tinerilor jucatori. 

Becali ar fi incercat sa gaseasca o explicatie pentru plangerile parintilor, insa raspunsul nepotului sau a fost ca exista intotdeauna parinti nemultumiti de faptul ca baietii lor nu primesc suficiente minute de joc. 

Ulterior, patronul FCSB l-ar fi anuntat: 'Lasa ca stiu eu mai bine ce am de facut aici, la Academie', anunta sursa citata, iar apoi ar fi inceput cautarile chiar in cadrul clubului pentru a-i gasi un inlocuitor lui Geambazi. 

Modifică setările cookies