Gigi Becali FC Unirea Constanta FCSB Vasile Geambazi Liga 2

„Am zis stop şi stop este!” Gigi Becali pune cruce proiectului început la FCSB

Gigi Becali (64 de ani) a decis să renunțe la satelitul din liga secundă, Unirea Constanța, și a pus capăt, în această iarnă, proiectului dezvoltat alături de Vasile Geambazi, nepotul său.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Miercuri 22 Februarie 2023, 22:30
Data actualizarii: Miercuri 22 Februarie 2023, 22:34

Patronul vicecampioanei și-a transferat fotbaliștii pe care îi avea împrumutați la Unirea Constanța la alte cluburi și l-a lăsat pe Geambazi să se descurce singur.

Becali și-a motivat retragerea din proiect susținând că nu mai vrea să piardă bani, însă nepotul Geambazi l-a contrazis la scurt timp, susținând că, de fapt, latifundiarul nu a cheltuit niciun ban.

Becali: „Să se chinuie Vasi să termine campionatul!”

„Bine, mă! A zis Vasi că eu nu am cheltuit niciun ban acolo. Şi voi îl credeţi? Eu ştiu de ce a declarat el aşa, dar hai că nu vreau să vorbesc prea multe despre subiectul ăsta. E decizia mea şi cu asta basta. Am zis stop şi stop este pentru proiectul ăla. Aia este dacă se supără Vasi şi se chinuie acum să termine campionatul.

El face 45 de ani, are doi copii, e mare tată de acum. Nu îl plângeţi voi pe Vasi că îi e greu să facă acum o altă echipă şi să o ţină în campionat până la final lui fără ajutorul meu. Ce vreţi să îi fac eu? E treaba lui ce vrea să facă de acum. Să se descurce la Unirea Constanţa cu cine o vrea el!”, a declarat Gigi Becali, pentru sursa citată.

Echipa Unirea Constanța a apărut anul trecut, după ce a preluat locul din Liga 2 al celor de la Farul, în urma fuziunii celui mai important club din Constanța cu FC Viitorul, echipa lui Gică Hagi.

Unirea Constanța a fost un satelit al lui FCSB în ultimul sezon, mai mulți jucători tineri ai vicecampioanei fiind împrumutați la formația dobrogeană.

Unirea Constanța este ultima clasată din Liga 2, cu doar 12 puncte după 16 etape, la egalitate cu Politehnica Timișoara.

În sezonul regulat, Unirea Constanța va mai disputa trei partide, cu trei echipe care se luptă pentru play-off în Liga 2. Primul meci va fi cu Dinamo, iar apoi vor urma FC Brașov și CSC 1599 Șelimbăr.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!