Fotbal intern

Fiul lui Anghel Iordănescu, eliminat în meciul cu rivala alb-roșie din campionat!

Alex Iordănescu joacă pentru CS Dinamo București, liderul din Liga 4 București.
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 11 Mai 2022, 21:38
Data actualizarii: Miercuri 11 Mai 2022, 21:46

Alex Iordănescu (28 ani), fiul fostului antrenor Anghel Iordănescu și fratele mai mic al actului selecționer al României, a fost eliminat în ultimul meci de campionat al echipei sale. Acesta evoluează ca fundaș central la CS Dinamo București, liderul din Liga 4 București. El a primit al doilea cartonaș galben din partea "centralului" Iustin Isac, în minutul 83 al meciului cu ACS FC Dinamo București, desfășurat pe stadionul central din Ștefan cel Mare, după un duel încins cu Athanasios Toarcas, în care și acesta a văzut al doilea cartonaș galben. 

Alex fusese unul dintre cei mai buni oameni ai echipei sale, având o evoluție solidă în centrul defensivei lui Daniel Iftodi, care l-a certat în momentul în care a părăsit gazonul că a luat prea ușor eliminarea. Eliminarea a venit la scorul de 2-1 pentru echipa sa, care a mai înscris apoi de două ori pe final de meci. Cel mai probabil, fiul lui Anghel Iordănescu va fi suspendat pentru o etapă, dar va reveni la timp pentru play-off și eventualul meci de baraj cu campiona județeană din Giurgiu. 

CS Dinamo este lider în campionatul organizat de AMFB, cu o etapă înainte de finalul sezonului regulat, având șase puncte avans față de ocupanta locului secund, CS Progresul București 2005. Alex Iordănescu a mai fost legitimat la Metaloglobus, Concordia Chiajna II, Agricola Borcea, FCSB II, Daco-Getica București și Viitorul Domnești. El are și un master în Relații Economice Internaționale, obținut la ASE, în 2016, și vrea să se înscrie la școala de antrenori. 

Modifică setările cookies