Prima reacție a selecționerului Iordănescu după retragerea lui Toșca de la echipa națională! Care sunt motivele deciziei

Echipa Nationala Alin Tosca edward iordanescu Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 Aprilie 2022, 11:59
Data actualizarii: Vineri 22 Aprilie 2022, 12:01

Fundașul a anunțat vineri că renunță la prima reprezentativă a României, pentru care a strâns 30 de selecții și a marcat un gol.

Alin Toșca (30 de selecții și 1 gol), în prezent la Gaziantep FK, și-a anunțat astăzi retragerea de la echipa națională, iar FRF a publicat și prima reacție a selecționerului Edward Iordănescu.

“Sunt mâhnit pentru că echipa națională pierde un jucător important. Îl cunosc de mult timp pe Alin, l-am apreciat totdeauna, mi-am dorit cândva chiar să colaborăm la nivel de club și au fost discuții în acest sens. Acum, în mod cert, era un jucător în planurile mele la echipa națională.

Iordănescu despre motivele deciziei lui Toșca: ”Sunt personale”

Am vorbit cu el în mai multe rânduri despre decizia pe care a luat-o și motivele ei care sunt personale, trebuie să îi respect hotărârea construită în timp.

Îmi doresc foarte mult ca acest moment să producă un efect de creștere a responsabilității pentru toți jucătorii din circuitul naționalei, astfel încât ei să muncească și mai mult, să demonstreze și mai mult prin prestațiile lor la nivel de club că merită să ajungă în lotul României. Ne așteaptă patru meciuri extrem de importante în luna iunie, grupate într-un format fără precedent în ultimele decenii și care ne va solicita la maximum resursele fizice și de concentrare.

Îi mulțumesc lui Alin pentru perioada carierei în tricoul României și nu pot să îmi doresc pentru el decât să fie împăcat, să aibă sănătate și succes în continuarea carierei la nivel de club”, a declarat Iordănescu pentru site-ul oficial al FRF.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!