Stranieri

Edi Iordănescu nu le-a purtat noroc fotbaliștilor din Turcia! Românii au pierdut chiar sub ochii selecționerului

Iordănescu Jr. a făcut o nouă deplasare în străinătate pentru a-și urmări jucătorii. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 02 Mai 2022, 13:38
Data actualizarii: Luni 02 Mai 2022, 14:01

După turul pe care l-a făcut în Italia, pentru a urmări jucătorii eligibili pentru națională, Edi Iordănescu (43 ani) s-a deplasat în Turcia de data această pentru a-i vedea la treabă pe Alexandru Maxim (31 ani), Olimpiu Moruțan (23 ani) și Alexandru Cicâldău (24 ani).

Edi Iordănescu: „Încerc să mă documentez despre problemele pe care le au”

„Am programată o deplasare în Turcia, pentru două meciuri ale românilor de acolo. Încerc să le fiu aproape, să mă documentez despre problemele pe care le au, cum e cazul lui Moruțan.

Am lucrat pentru o perioadă foarte scurtă cu el la FCSB. E un jucător care are multe de oferit, dar trebuie să își găsească locul acolo, să se impună. Voi participa și la două antrenamente la Galatasaray și voi încerca să fiu mai aproape de situație”, a declarat Edi Iordănescu la ultimele alegeri FRF. 

Însă selecționerul nu le-a purtat noroc românilor. Chiar dacă a marcat din lovitură de la 11 metri și a oferit o pasă decisivă pentru primul gol al lui Gaziantep, înscris de Angelo Sagal, echipa lui Maxim a pierdut, cu 2-3, duelul cu Fenerbahce, din etapa a 35-a. În timp ce proaspătul retras de la națională, Alin Toșca (30 ani), a fost integralist.

Două zile mai târziu, Edi Iordănescu a asistat și la meciul dintre Galatasaray și Sivasspor, 2-3, unde Moruțan și Cicâldău au fost introduși pe teren în actul secund de către Domenec Torrent (59 ani). Însă, foștii jucători de la FCSB și Universitatea Craiova nu au putut schimba cursul meciului, iar gruparea de la Istanbul ocupă locul 13 în campionat, cu doar 47 de puncte după 35 de etape. 

Modifică setările cookies