Nationala

Încă o absență pentru Edward Iordănescu pentru meciurile din Nations League! Pe ce jucător nu poate conta selecționerul 

Edward Iordănescu (43 ani) continuă să se confrunte cu probleme pe banca naționalei României. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 08 Mai 2022, 11:21
Data actualizarii: Duminica 08 Mai 2022, 11:23

Noul selecționer a debutat cu stângul pe banca tehnică a naționalei, având o înfrângere cu Grecia, 0-1, și o remiză cu Israel, 2-2, iar acum se pregătește pentru duelurile din Nations League, însă se tot lovește de probleme în zona ofensivă, acolo unde nu poate conta pe câțiva jucători români. 

Edward Iordănescu nu contează pe Dennis Man, Ianis Hagi sau Nicolae Stanciu pentru cele patru meciuri ale naționalei din Nations League din luna iunie, iar acum însă un jucător a devenit 'indisponibil'. 

Alexandru Băluță nu poate fi convocat de Edward Iordănescu 

Tehnicianul nu îl poate convoca nici pe Alexandru Băluță (28 ani), după ce mijlocașul celor de la Akademia Puskas și-a programat nunta în aceeași perioadă în care naționala urmează să dispute meciurile din Nations League, anunță ziare.com. Românul și soția sa, Diana, au făcut cununia civilă în 2020, iar acum o vor face și pe cea religioasă, ce va avea loc pe 4 iunie, chiar în ziua meciului cu Muntenegru. 

Pierderea lui Alexandru Băluță este importantă, în contextul în care fotbalistul este unul dintre cei mai în formă jucători ai maghiarilor, având 7 goluri și 7 assist-uri în acest sezon. 

La prima acțiune a lui Edward Iordănescu, mijlocașul nu a fost convocat, iar asta a adus o reacție dură din partea soției sale

Programul complet al meciurilor din Nations League:

4 iunie: Muntenegru – ROMÂNIA (ora 21:45)

7 iunie: Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA (ora 21:45)

11 iunie: ROMÂNIA – Finlanda (ora 21:45)

14 iunie: ROMÂNIA – Muntenegru (ora 21:45)

23 septembrie: Finlanda – ROMÂNIA (ora 21:45)

26 septembrie: ROMÂNIA – Bosnia și Herțegovina (ora 21:45)

Modifică setările cookies