Anghel Iordănescu, presiuni la adresa MApN în legătură cu stadionul din Ghencea: „Sigur am supărat oameni de la CSA Steaua!”

Anghel Iordanescu CFR Cluj csa steaua FCSB Superliga Anghel Iordănescu și Ladislau Boloni
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 07 Mai 2022, 08:21
Data actualizarii: Sambata 07 Mai 2022, 08:27

Fostul selecționer al României susține ca meciul dintre FCSB și CFR Cluj, din ultima etapă a sezonului, ar trebui să se joace pe arena din Ghencea. 

Cu 3 etape înainte de final, CFR Cluj are un avans de două puncte față de CFR. Iar dacă clubul roș-albastru va obține un rezultat pozitiv cu Universitatea Craiova, duminică, 8 mai, de la 19:30, LIVE TEXT pe www.sport.ro, ultima partidă a sezonului, dintre cele două contracandidate la titlu se poate juca cu trofeul pe masă. 

Însă FCSB întâmpină o problemă. Vicecampioana României nu poate disputa meciul pe Arena Nanțională, stadionul fiind ocupat cu pregătirea pentru SAGA Festival, un eveniment de muzică electronică, iar oficialii de la CSA Steaua nu doresc ca arena din Ghencea să fie gazda meciului. Lucru care-l intrigă pe Anghel Iordănescu (72 ani). Fostul selecționer al României este de părere că Vasile Dîncu (60 ani), împreună cu oamenii săi, ar trebui să ia o măsură potrivită pentru fotbalul românesc și să îi permită clubului patronat de Gigi Becali (63 ani) să evolueze în Ghencea. 

Iordănescu: „De ce trebuie să mă duc până la Buzău să văd meciul FCSB - CFR, când sunt atâtea stadioane în Capitală?”

„Sigur am supărat oameni de la Steaua cu declarațiile mele. Ministrul a lăsat CSA să controleze situația privind stadionul. Orice echipă care își dorește să joace pe Ghencea, pe Giulești, pe Arcul de Triumf, dacă plătește, se poate duce să joace.

Înțeleg că ar fi greu să se accepte ca FCSB să joace în Giulești și e treaba galeriei FCSB-ului dacă nu poate să accepte. Dacă plătește FCSB, trebuie să joace!

Dacă joacă echipa națională acolo, același lucru se poate întâmpla și la nivel de cluburi.

E un stadion făcut din bani publici, ai dreptul să joci dacă plătești. Că nu te acceptă galeria... galeria ar putea să aibă o anumită reacție, asta e problema ta.

Eu, ca suporter, îmi doresc să văd meciuri bune, adevărate, pe cele mai moderne stadioane. De ce trebuie să mă duc până la Buzău să văd meciul FCSB - CFR, când sunt atâtea stadioane în Capitală?”, a declarat Anghel Iordănescu la DigiSport. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!