Nationala

VIDEO EXCLUSIV ”Asta e partea mai puțin fericită”. Edi Iordănescu avertizează înainte de meciurile din Liga Națiunilor

Edi Iordănescu a prefațat jocurile din Liga Națiunilor, competiție care ar putea asigura un traseu mai ușor pentru calificarea la Campionatul European din 2024.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 24 Aprilie 2022, 12:26
Data actualizarii: Duminica 24 Aprilie 2022, 12:30

La ”instalarea” în funcția de selecționer al României, Edi Iordănescu a declarat că obiectivul în grupa de Liga Națiunilor va fi primul loc. Fostul campion al României avertizează înainte de primele meciuri.

Pe 4 iunie, România se va deplasa în Muntenegru, iar pe 7 iunie va juca în Bosnia. Patru zile mai târziu, pe 11 iunie, ”tricolorii” vor juca pe teren propriu împotriva Finlandei, iar pe 14 iunie tot ”acasă”, cu Muntenegru.

Edi Iordănescu avertizează: ”Asta e partea mai puțin fericită”

„Văd cu optimist, dar și cu realism. Partea mai puțin fericită este că o să constatați că vor fi toate jocuri „de foc”, cu toate cele trei adversare. E vocea puternică a opiniei publice, care spune că nu avem jucători, că nu avem potențial. 

Eu nu cred asta, dacă aș fi crezut, nu eram aici. Spunem că nu avem, dar când vin jocurile suntem extrem de pretențioși, de exigenți”, a spus Edi Iordănescu, într-un interviu exclusiv acordat pentru PRO ARENA.

Nations League, care poate permite României să aibă un traseu mai ușor pentru Campionatul European, va debuta pe 4 iunie. România se va deplasa în Muntenegru pentru primul meci, iar trei zile mai târziu va juca în Bosnia

Programul României în Nations League:

4 iunie: Muntenegru - România

7 iunie: Bosnia-Herțegovina - România

11 iunie: România - Finlanda

14 iunie: România - Muntenegru

23 septembrie: Finlanda - România

26 septembrie: România - Bosnia-Herțegovina

Modifică setările cookies