S-au grabit granzii Europei cand au anuntat prima editie de Super Liga?! Presa din Spania anunta ca startul noii competitii ar putea fi amanat

S-au grabit granzii Europei cand au anuntat prima editie de Super Liga?! Presa din Spania anunta ca startul noii competitii ar putea fi amanat

Super Liga Europeana este din ce in ce mai aproape de a deveni realitate.

Cele 12 echipe au anuntat deja UEFA ca vor sa demareze acest proiect, au stabilit si o structura dupa care urmeaza sa se dispute competitia si au gasit, bineinteles, si sursa de finantare la banca americana JP Morgan.

Singurul aspect care a mai ramas de stabilit ar fi momentul in care ar urma sa debuteze oficial competitia. 

Liderii Super Ligii au anuntat initial ca la inceput lunii august s-ar putea desfasura primele meciuri. Se pare insa au fost prea optimisti, intrucat, potrivit Marca, este nevoie de o perioada de mai multe luni pentru a se pune la punct ultimele detalii, pentru a cadea in cele din urma la un acord cu UEFA pentru ca echipele sa nu fie excluse din competitiile interne, dar si alte aspecte.

Printre ele se numara si stabilirea criteriului prin care ar urma sa fie stabilite echipele care vor fi invitate sa participe in competitie. Astfel incat, conform sursei citate, prima editie de Super League ar urma sa inceapa mai tarziu decat se spera initial.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Război în Fâșia Gaza. În România s-a ”întrunit de urgență” un Task Force pentru situația din Israel
BRAT
Modifică setările cookies