Ianis Hagi, tinta glumelor in vestiarul lui Rangers! Ce i-au facut colegii dupa ce a devenit imaginea unui brand urias alaturi de Messi, Pogba sau Sancho

Ianis Hagi Bongani Zungu Calvin Bassey Rangers FC Stranieri Ianis Hagi este tinta glumelor in vestiarul lui Rangers! Ce i-au facut doi colegi dupa ce a devenit imaginea unei companii uriase alaturi de Messi, Pogba sau Sancho
Gabriel-Alexandru Ionita
Data publicarii: Marti 20 Aprilie 2021, 19:20
Data actualizarii: Marti 20 Aprilie 2021, 19:28

Internationalul roman este in centrul atentiei in vestiarul lui Rangers.

Ianis Hagi este imaginea in Romania a unei celebre companii de bauturi racoritoare si recent a aparut pe dozele de suc alaturi de staruri ale fotbalului european precum Paul Pogba sau Jadon Sancho.

Mijlocasul ofensiv de 22 de ani traverseaza o perioada excelenta. Pe langa faptul ca a devenit imaginea acestei companii in Romania, el a castigat si titlul in Scotia cu Rangers, avand evolutii foarte apreciate de fani si de presa.

Se pare insa ca acest contract de publicitate nu i-a adus numai avantaje lui Ianis. Fiul lui Gica Hagi a devenit tinta glumelor in vestiarul echipei antrenate de Steven Gerrard.

Bongani Zungu si Calvin Bassey au vrut sa se asigure ca Hagi ramane cu picioarele pe pamant si au decis sa posteze pe Instagram un clip in care il iau peste picior pe colegul lor. Zungu a putut fi auzit numindu-l pe Ianis 'Mister Pepsi', iar Bassey i-a oferit lui Hagi o doza de suc ce avea pe ea chipul sau.

Ianis Hagi a gustat gluma si a ras alaturi de coechipierii sai si chiar a distribuit videoclipul pe pagina sa personala de Instagram. 

La prima astfel de campanie pe care a realizat-o, Ianis a aparut pe dozele de suc alaturi de Lionel Messi.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!