Galatasaray Olimpiu Morutan Super League Stranieri

Adio, Galatasaray! Turcii anunță că Olimpiu Moruțan poate evolua din sezonul viitor în Liga 2 

Olimpiu Moruțan are zilele numărate la Galatasaray. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Iunie 2022, 14:35
Data actualizarii: Joi 30 Iunie 2022, 14:38

Olimpiu Moruțan (23 ani) a fost transferat vara trecută de către Galatasaray. Turcii au plătit 4,2 milioane de euro, plus un bonus de performanță de 1,5 milioane de euro, pentru a-și asigura semnătura jucătorului legitimat atunci la FCSB. 

În primele apariții, Moruțan i-a imprsionat pe fanii echipei din Istanbul, însă, odată cu plecarea lui Fatih Terim (68 ani), internaționalul român a început să piardă locul de titular, iar în cele din urmă lotul de 18 jucători.

Galatasaray a avut răbdare doar un sezon cu Moruțan

Chiar dacă mai are contract până în 2026, mijlocașul ofensiv nu va mai avea șansa să-și demonstreze calitățile și în sezonul 2022-2023, Cumhuriyet.com.tr anunță că viitorul lui Moruțan va fi tot în Turcia, doar că nu la Galatasaray, ci la o altă echipă din campionat, sau la una din eșalonul secund. 

„Pe de o altă parte, împrumutul lui Oimpiu Moruţan, care nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor, este de actualitate. 

Fotbalistul de 23 de ani poate fi trimis în Super Lig (n.r. - în prima ligă) sau în TFF 1. Lig (n.r. - liga secundă) pentru a fi monitorizat”, scriu jurnaliștii de la Cumhuriyet.com.tr

În primul sezon la Galatasaray, Olimpiu Moruțan a adunat 33 de meciuri în toate competițiile, în care a reușit să marcheze de 3 ori și să ofere 5 pase decisive. Cu toate acestea, cota sa, potrivit Transfermarkt, este de 3,5 milioane de euro. 

Modifică setările cookies