„E un psihopat! Un maniac!” Timea Babos îl acuză pe antrenorul francez criticat de Ana Bogdan și Jaqueline Cristian

Thomas Drouet Ana Bogdan Jaqueline Cristian Timea Babos Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 23 Ianuarie 2023, 09:42
Data actualizarii: Luni 23 Ianuarie 2023, 09:42

Timea Babos l-a criticat pe antrenorul francez Thomas Drouet pentru modul în care a fost tratată. 

Jucătoarea de tenis din Ungaria, Timea Babos (29 de ani, 81 WTA) a făcut o declarație prin care a tras un nou semnal de alarmă cu privire la antrenorul francez, Thomas Drouet.

Tehnicianul care a colaborat cu Jaqueline Cristian și Ana Bogdan, dar nu fără a le dezamăgi pe cele două sportive din România, la finalurile parteneriatelor, a fost numit 'psihopat' și 'maniac' de către Timea Babos, fost număr 1 WTA în proba de dublu.

Cuvintele grele spuse de Timea Babos la adresa antrenorului francez

„E un psihopat! Un maniac! În privința greutății mele, dacă aveam un kilogram în plus îmi scotea ochii cu asta. Am avut probleme mentale mari!,” a declarat Timea Babos într-un interviu acordat presei din țara vecină, conform Ziare.com

„Omul, din punctul meu de vedere, are probleme cu capul! Mai multe nu pot să zic și nici nu vreau să mai discut despre el. Adică nu merită. Pentru omul ăsta, pe cuvântul meu de onoare, că nu merită nici să-l privesc în ochi și nici să-l mai salut vreodată! Asta este tot ceea ce vreau să zic. Nu merită să vorbesc despre el,” a declarat Ana Bogdan pentru ProSport, dezgustată de influența acestui antrenor. 

„Am fost lăsată cu ochii în soare în mijlocul revenirii mele, practic! Eu aveam trei turnee de când începusem să joc și clar, nu m-aș fi gândit o secundă că o să îmi schimb antrenorul fix când am nevoie de unul în cel mai crunt moment din carieră!”, a precizat Jaqueline Cristian, care a ratat jumătate de sezon, în 2022, din cauza rupturii de ligamente suferite la Doha.

Inclusiv Sascha Bajin, fostul sparring partner al Serenei Williams, a afirmat că Thomas Drouet a avut probleme cu mânia. „Am avut o mică întâlnire cu el în Dubai, când și-a pierdut cumpătul. Tot ce i-am cerut a fost să șteargă bicicleta după ce a folosit-o, pentru că a lăsat o baltă de transpirație în urmă. Pentru asta, a strigat la mine și m-a întrebat cine sunt eu, ca să îi spun lui ce să facă,” a punctat Sascha Bajin pe Twitter.

Timea Babos are în palmares patru titluri de campioană de Grand Slam, în proba de dublu: Australian Open (2018 și 2020) și Roland Garros (2019 și 2020). 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!