Simona Halep suspendata John McEnroe Tenis WTA Tenis

John McEnroe o vede pe Simona Halep părăsind tenisul, dacă va fi găsită vinovată: ce a spus legendarul tenismen american

John McEnroe a vorbit despre situația incertă a Simonei Halep. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Miercuri 18 Ianuarie 2023, 08:30
Data actualizarii: Miercuri 18 Ianuarie 2023, 08:39

John McEnroe și-a exprimat opinia în legătură cu implicarea Simonei Halep în cazul de dopaj, început o dată cu testul anti-doping cu rezultat pozitiv, efectuat la US Open 2022.

De șapte ori campion în turneele de mare șlem, legendarul tenismen american speră ca Simona Halep să fie găsită nevinovată, dar este conștient că un potențial rezultat opus ar putea însemna sfârșitul carierei jucătoarei din țara noastră. 

John McEnroe: „Simona a avut o carieră grozavă, dar există un nor uriaș deasupra ei, în aceste momente.”

„Simona a avut o carieră grozavă, dar, în mod evident, există un nor uriaș deasupra ei în acest moment. Așadar, cu toții vrem să știm, eu cu siguranță sper că este nevinovată. Cred că întreaga lume a tenisului speră acest lucru, așa că, dacă acest proces se va desfășura cu rapiditate, va fi un lucru bun... dacă vom reuși să ajungem până la capăt și să aflăm ce s-a întâmplat cu adevărat. 

Deci, în orice caz, sperăm că rezultatul va fi stabilit curând, pentru că este un lucru care îi va pune capăt carierei, practic, dacă va fi găsită vinovată. Așadar, aștept cu nerăbdare rezultatele, pentru că este ceva la care nu vrei să iei parte dacă ești jucător, mai ales dacă ești nevinovat,” a declarat John McEnroe pentru Eurosport, referitor la situația Simonei Halep. 

Australian Open 2023 este primul turneu de mare șlem ratat de Simona Halep din cauza suspendării activate de WTA și ITF în luna octombrie. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!