„Complicația e făcută de el! Declarațiile de la Belgrad nu i-au făcut bine!” Ilie Năstase a comentat situația lui Djokovic

Situația lui Novak Djokovic continuă să fie incertă, în ciuda faptului că judecătorul a decis să revoce decizia de anulare a vizei și a cerut eliberarea sa. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 10 Ianuarie 2022, 11:17
Data actualizarii: Luni 10 Ianuarie 2022, 11:40

În ciuda deciziei judecătorului, sârbul ar fi fost arestat de autoritățile australiene, la decizia guvernului, astfel că situația sa continuă să fie incertă, cu doar o săptămână rămasă până la startul Australian Open. 

Cazul lui Djokovic a împărțit în două și lumea sportului, unele voci susținând că sârbul nu ar fi trebuit să încerce să forțeze intrarea în Australia, știind că este nevaccinat, în timp ce altele au sărit în apărarea sa. 

Ilie Năstase: „Complicația e făcută de el!”

Fostul tenismen a vorbit la „Ora exactă în sport” despre situația liderului ATP, punctând că tot ceea ce se întâmplă este vina lui Djokovic, în special prin prisma declarațiilor războinice făcute de tatăl acestuia. 

„E complicat, complicația e făcută de el, tatăl lui i-a făcut un mare defavor, declarațiile făcute la Belgrad nu i-au făcut bine. Dacă nu poți să intri într-o țară, nu te duci. Declarațiile lui Nadal, ăsta e adevărul, el nu trebuia să se ducă în Australia. 

I s-a spus că trebuie să fie vaccinat, trebuia să se vaccineze, așa cum au făcut ceilalți. Trebuie să facem turnee separate, pentru cei care s-au vaccinat și pentru cei care nu s-au vaccinat. 

Tatăl lui l-a băgat în niște lucruri tare urâte, că a fost închis, hărțuit, nu cred că s-a întâmplat lucrul ăsta. 

Dacă i se prelungește treaba și la începutul turneului, dar pe tablou sunt jucători care ar putea să îl bată, nu e sigur că el o să câștige, pleacă cu prima șansă, dar e greu dacă nu se antrenează”, a declarat Ilie Năstase la PRO X. 

Modifică setările cookies