Tenis

Andy Murray, consternat de situația prin care trece Djokovic: "Voi spune două lucruri despre asta"

Britanicul a fost întrebat cum vede situația traversată în aceste zile de liderul mondial din tenisul masculin.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 09 Ianuarie 2022, 19:38
Data actualizarii: Duminica 09 Ianuarie 2022, 19:39

Tenismanul britanic Andy Murray a declarat că este consternat de situaţia lui Novak Djokovic, care luptă pentru a intra în Australia, spunând că tot ceea ce se întâmplă "nu este deloc bine pentru tenis", relatează BBC.

Andy Murray: "Sper că Novak este bine"

Lui Djokovic i s-a refuzat intrarea în Australia din cauza regulilor de vaccinare. El a făcut apel la această decizie şi apelul va fi judecat luni dimineaţă.

Numărul unu mondial se află în prezent într-un hotel de carantină.

"Cred că toată lumea este şocată de situaţie. Voi spune acum două lucruri despre asta. Primul lucru este că sper că Novak este bine. Îl cunosc bine şi am avut întotdeauna o relaţie bună cu el şi sper că este bine. Al doilea lucru: nu este deloc bine pentru tenis şi nu cred că este bine pentru nimeni implicat. Cred că este chiar rău", a spus Murray, potrivit News.ro.

Procesul lui Novak Djokovic cu autoritățile din Australia va avea loc luni, iar acesta se va desfășura într-un mod cu totul surprinzător. Jurații au decis ca procesul să fie transmis live, în toată lumea. 

Amânarea procesului a fost refuzată, astfel că decizia finală în cazul lui Novak Djokovic va veni în cursul dimineții de luni, 10 ianuarie. La ora 01:00, ora României, avocații lui Djokovic își vor prezenta cazul, urmând ca judecătorul să pronunțe sentința în jurul orei 06:00. 

Modifică setările cookies