VIDEO EXCLUSIV Ilie Năstase a făcut show în BT Arena din Cluj, la Sports Festival. A fost aplaudat la scenă deschisă (LIVE pe Pro Arena și VOYO) 

Ilie Nastase discurs Sports Festival Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 15 Iunie 2024, 20:44
Data actualizarii: Sambata 15 Iunie 2024, 20:54

Primul lider ATP a impresionat sâmbătă seară la Sports Festival, eveniment organizat de Patrick Ciorcilă. 

Prezent în lojă alături de Ion Țiriac la meciul de gală de sâmbătă, transmis de Pro Arena și VOYO, primul lider din istoria ATP a vorbit câteva minute cu amfitrionul Andi Moisescu. 

Dublul campion de Grand Slam a fost întrebat despre filmul său, peliculă prezentată de curând la Festivalul de la Cannes. 

Năstase a pus un strop de umor în discursul său și a fost aplaudat la scenă deschisă de cei prezenți în sală la înfruntarea de dublu-mixt Simona Halep / Andrei Pavel - Steffi Graf / Andre Agassi. 

"Filmul cu mine nu se mai poate întâmpla azi, tot ce făceam eu pe teren e imposibil azi... din cauza regulamentelor care s-au făcut pentru mine, dar eu nu mai jucam. Bine că nu mai jucam. 

Sigur că în filmul ăla, domnul Țiriac când a venit la sală... mi-a zis Năstase, ce se întâmplă aici e un parastas al tău? Nu! I-am zis: "E un parastas al tău!"

E un film pe care îl am la inimă și îl voi transmite celor tineri să vadă cum se juca tenis", a declarat Ilie Năstase, întrebat de Andi Moisescu, în BT Arena din Cluj. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!