Tenis

Cu ce pancarte au ieșit pe străzi, în Sydney, fanii lui Novak Djokovic 

Tot filmul evenimentelor cu Novak Djokovic în prim-plan, la Melbourne, îl puteți citi AICI. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 09 Ianuarie 2022, 16:48
Data actualizarii: Duminica 09 Ianuarie 2022, 17:14

Lui Novak Djokovici i s-a anulat viza la sosirea în Melbourne, miercuri, şi de atunci se află la un hotel de carantină. În timpul unei audieri publice programată luni dimineaţa, la ora locală 10:00, judecătorul federal Anthony Kelly trebuie să examineze apelul numărului 1 mondial.

La Sydney, mai mulți simpatizanți ai liderului mondial au luat parte azi la o manifestație afișând pancarte pro Novak Djokovici. "Bine ai venit, Djokovic! Rușine, Australia!", a fost unul dintre mesajele surprinse de fotoreporterii agențiilor internaționale. 

Novak Djokovic, care nu a spus niciodată dacă s-a vaccinat sau nu împotriva Covid-19, a primit o ''derogare medicală'' pentru a putea juca primul Grand Slam al anului (17-30 ianuarie). Această derogare, ale cărei motive nu au fost explicate, a stârnit multe critici în Australia, în presă, în lumea politică şi cea a sportului.

Novak Djokovic, care a contestat joi în justiţie decizia autorităţilor australiene de a-i anula viza şi de a-l expulza din ţară, a obţinut o suspendare a acestei decizii şi în consecinţă nu va fi expulzat, urmând să rămână până luni într-un hotel din Melbourne.

Modifică setările cookies