Ilie Nastase Novak Djokovic Tenis Tenis

„Nasty” dă de pământ cu rebelul Djokovic: „De ce te-ai urcat în avion cu scutiri false?”

Novak Djokovic a fost plasat într-un centru de carantină de autoritățile din Australia, după ce a încercat să intre în țară fără să fie vaccinat împotriva coronavirusului, așa cum prevede legea.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 09 Ianuarie 2022, 22:42
Data actualizarii: Duminica 09 Ianuarie 2022, 22:53

Sârbul a contestat în instanță respingerea vizei sale de către autorităţile australiene şi a scutirii sale medicale, iar acum așteaptă un răspuns, pentru vedea dacă va putea participa la Australian Open, luna aceasta, fără a fi vaccinat.

Ilie Năstase nu înțelege ce a încercat Djokovic să demonstreze prin gestul său și spune că acesta n-ar fi trebuit să meargă în Australia dacă știa că nu s-a vaccinat, așa cum cere legea.

„Eu nu îl înţeleg pe Djokovic. Nu mă poziţionez de nicio parte în acest conflict, dar cum să te urci în avion când ştii că nu ai ce căuta în Australia nevaccinat? Cine l-a sfătuit să se ducă i-a făcut mult rău. Foarte mult rău. 

Cum să te urci în avion şi să mergi acolo când tu ştii foarte bine că nu ai ce căuta la turneu dacă nu ţi-ai făcut vaccinul? La ce te aşteptai? Că o să te lase să intri doar că tu eşti Djokovic?

Năstase: „În Australia se iau după lege. Nu contează cine ești!”

Oamenii din Australia se iau după lege. A, că la noi, în Balcani, şi-ar fi schimbat părerea de la o zi la alta, asta e una. Dar acolo nu se joacă. Nu contează cine eşti. Acum văd că se plânge că e tortură în camera de hotel. Asta e tortură?

Are de pierdut foarte mult Novak Djokovic după tot acest scandal, dar cel mai mult au de pierdut cei de la Australian Open. Vă daţi seama, un turneu fără Djokovic, liderul mondial, aduce multe pierderi.

„De ce să te urci în avion cu scutiri false?”

Dar, repet, tu nu ai ce să cauţi acolo! Nu e vaccinat şi s-a dus cu două scutiri care am înţeles că sunt false, nu? De ce te urci în avion cu două scutiri care sunt false? O să vedem la proces care este adevărul.

Că până acum, din ce am citit, el participa la evenimente prin decembrie când era pozitiv la COVID. Dar noi vorbim fără să ştim care e adevărul. O să vedem exact luni ceea ce se va întâmpla”, a spus Ilie Năstase, potrivit fanatik.ro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!