Novak Djokovic Novak Djokovic fiu Rafael Nadal Australian Open 2022 Stefan Djokovic Tenis

Trădat de propriul fiu?! :) Novak Djokovic dezvăluie că Stefan (7 ani) e cel mai mare fan Rafael Nadal: ce lucru incredibil i-a cerut

Novak Djokovic a precizat că nu s-a putut uita prea mult la desfășurarea finalei Australian Open 2022. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 16 Februarie 2022, 09:50
Data actualizarii: Miercuri 16 Februarie 2022, 09:51

Novak Djokovic nu avea cum să fie încântat de finala Australian Open 2022, în condițiile în care aceasta, indiferent de deznodământ, avea să îl împingă în jos în clasamentele istorice ale tenisului.

Djokovic avea să piardă fie locul 1 în clasamentul ATP, fie în ierarhia all-time a Grand Slam-urilor câștigate, a doua variantă concretizându-se după succesul lui Rafael Nadal, scor 2-6, 6-7, 6-4, 6-4, 7-5, după 5 ore și 24 de minute de joc. 

Liderul ATP a povestit cum a trăit ultimul act al Openului Australian din acest an, explicând că i-a venit greu să o urmărească, în condițiile în care marea sa dorință pentru acest început de sezon ar fi fost să participe în competiția de la Melbourne. 

Novak Djokovic: „Soția mea a ținut cu Medvedev, iar fiul se bucura la fiecare punct câștigat de Rafa.”

„Fiul meu m-a întrebat, în urmă cu câteva zile, care va fi următorul turneu în care voi juca și eu, și Rafa Nadal. I-am spus că sper să se întâmple curând, dar l-am întrebat de ce îmi spune asta. Mi-a răspuns: 'Pentru că vreau să fac o poză cu Rafa.'”, a dezvăluit Novak Djokovic pentru BBC.

Vorbind despre finala Australian Open 2022, Novak Djokovic a adăugat: „Mi-a fost foarte dificil să o urmăresc. Am fost neutru, nu țineam cu nimeni, pentru că mi-am dorit atât de puternic să fiu eu acolo. Dar am fost încurajat. Soția mea ținea cu Medvedev, iar fiul meu, cu Rafa și se bucura la fiecare punct pe care îl câștiga,” a completat liderul ATP în același interviu. 

Novak și Jelena Djokovic au doi copii, un băiat și o fetiță, pe nume Stefan și Tara. Jelena Djokovic a născut prima oară în 2014, iar Tara s-a alăturat familiei Djokovic în 2017. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!