Rafael Nadal nu a rămas dator. Cum a răspuns mesajului emoționant transmis de Federer după succesul din Australia

rafael nadal Australian Open 2022 Rafael Nadal Australian Open 2022 Roger Federer Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 01 Februarie 2022, 14:27
Data actualizarii: Marti 01 Februarie 2022, 14:32

Roger Federer l-a felicitat pe Rafael Nadal pentru succesul său la Australian Open 2022 și performanța de a deveni primul jucător de tenis cu 21 de Grand Slam-uri câștigate. 

Rafael Nadal i-a întrecut pentru prima dată pe Roger Federer și Novak Djokovic în clasamentul care numără titlurile de Grand Slam câștigate în toate timpurile. Câștigând la Melbourne în 2022, Nadal devine primul tenismen cu 21 de trofee de mare șlem în palmares. 

Ocazia specială a fost consemnată de Roger Federer cu un mesaj de felicitare emoționant, transmis pe rețelele de socializare. Tenismenul elvețian în vârstă de 40 de ani l-a îndemnat pe Rafael Nadal să se bucure de această victorie și i-a mulțumit pentru impactul pe care l-a avut asupra carierei sale. 

Rafael Nadal, reacție la superlativ pentru mesajul lui Federer

"Înseamnă enorm pentru mine mesajul de la Roger, avem o relație incredibilă de prietenie. Am realizat lucruri mărețe în urma rivalității noastre. Este o onoare pentru mine să fac parte din era lui.

Îi doresc numai bine, el știe, și sper din tot sufletul că vom putea juca din nou unul împotriva celuilalt pe marile scene ale lumii", a mărturisit ibericul.

 

Ce mesaj i-a transmis Roger Federer după succesul de la Australian Open 

"Ce meci! Prietenului meu și marelui rival, Rafael Nadal,

Felicitări din toată inima pentru că ai reușit să devii primul tenismen care câștigă 21 de titluri de mare șlem. Cu câteva luni în urmă, glumeam că suntem amândoi în cârje. Incredibil. Niciodată să nu subestimezi un mare campion. Etica ta de muncă incredibilă. Dedicarea și spiritul tău de luptă sunt o inspirație pentru mine și mulți alții în lume. 

Sunt mândru să împart această eră cu tine și onorat să joc un rol în a te împinge să reușești mai multe victorii, la fel cum ai făcut și tu pentru mine în ultimii 18 ani. 

Sunt sigur că mai ai multe reușite înainte, dar momentan bucură-te de asta!", au fost cuvintele superbe redactate de Roger Federer pentru a-l felicita pe Rafael Nadal. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!