Amanda Anisimova Leylah Fernandez Tenis WTA WTA Indian Wells 2022 Tenis

Anisimova, vinovată de cea mai dubioasă retragere a anului în tenis: cum „a răcit” instant după 4 mingi de meci ratate, la Indian Wells

Amanda Anisimova s-a retras din partida cu Leylah Fernandez brusc, imediat după ce a pierdut tiebreak-ul setului secund la zero, invocând răceala ca motiv. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Joi 23 Iunie 2022, 08:55
Data actualizarii: Joi 23 Iunie 2022, 08:54

Turneele de tenis de la Indian Wells din primăvara anului 2022 au produs momente memorabile pe bandă rulantă. După revenirea aproape imposibilă semnată de Rafael Nadal în meciul cu Sebastian Korda și incidentul petrecut în timpul partidei Naomi Osaka - Veronika Kudermetova, fosta elevă a lui Darren Cahill a bifat cea mai dubioasă retragere dintr-un meci, în acest început de sezon 2022. 

Sportiva din Statele Unite ale Americii s-a retras brusc, la scorul de 6-2, 6-7, în meciul cu finalista US Open 2021, Leylah Fernandez, din cadrul turului secund al competiției din California. Arbitrul de scaun a încercat să îi amâne decizia și să ceară confirmarea fizioterapeutului, dar Anisimova nu a așteptat nicio secundă și a părăsit suprafața de joc. 

Amanda Anisimova s-a retras din meci fără să aștepte confirmarea arbitrului de scaun

Frustrată după 4 mingi de meci ratate în setul 2, Amanda Anisimova a pierdut la zero tiebreak-ul setului secund și s-a retras imediat după încheierea acestuia, deși arbitrul de scaun i-a cerut să aștepte intervenția supervizorului turneului.

Amanda Anisimova (20 de ani, 43 WTA) nu a mai răbdat nicio secundă și a părăsit terenul în lacrimi, invocând răceala ca motiv pentru retragerea sa din această partidă.

Anisimova încheie nefericit o săptămână plină de evenimente și vești descurajatoare. În urmă cu 2 zile, Darren Cahill a anunțat-o pe jucătoarea din America de intenția sa de a înceta colaborarea cu aceasta, tehnicianul din Australia acuzând o stare de extenuare continuă. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!