CUTREMUR in tenisul feminin! Adversara Simonei Halep, suspendata pentru tentativa de BLAT la Wimbledon! Anuntul oficial!
Vineri 10 August 2018, 14:06

CUTREMUR in tenisul feminin! Adversara Simonei Halep, suspendata pentru tentativa de BLAT la Wimbledon! Anuntul oficial!

O jucatoare din China a facut blat chiar la Wimbledon! 

Bucurati-va de fotbal! FCSB - Hajduk Split, joi 15 august de la 21.30, in direct la Pro TV!

Bucurati-va de fotbal! Spartak - PAOK, marti 14 august de la 20.30, in direct la Pro X!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia SPORT.RO pentru telefoane Android si iPhone!

Chinezoaica Peng Shuai, fosta adversara a Simonei Halep la Shanghai, a fost suspendata timp de 3 luni si amendata cu 10.000 de dolari pentru ca a incercat sa-si constranga colega de la dublu sa se retraga de la Wimbledon, in 2017.

Si antrenorul ei de atunci, francezul Bertrand Perret a fost suspendat 3 luni din tenis.

Unitate de Integritate din Tenis a anuntat ca Peng "a folosit constrangerea si a oferit o suma de bani in schimbul retragerii partenerei ei de la dublu la Wimbledon 2017".

Oferta ei a fost refuzata, iar Peng nu a mai a mai patricipat. Chiar daca propunerea ei a fost refuzata, Peng a incalcat legile din tenis si a fost pedepsita.

Simona Halep a invins-o pe Shuai Peng chiar anul trecut in proba de simplu de la Wimbledon, scor 6-4; 7-6. 31 de morţi, printre care şi un român, după prăbuşirea viaductului din Italia. Căutările continuă printre ruine