SIMONA HALEP, ROGERS CUP | "Cine e asta?" Momentul in care Halep a starnit hohote de ras la conferinta! Ce au intrebat-o canadienii

SIMONA HALEP, ROGERS CUP | "Cine e asta?" Momentul in care Halep a starnit hohote de ras la conferinta! Ce au intrebat-o canadienii

Simona Halep s-a calificat in sferturile de la Rogers Cup dupa doua meciuri jucate intr-o singura zi. 

Simona arata excelent in Canada, acolo unde a ajuns in sferturi dupa 6-2; 6-2 cu Venus Williams. La noapte, Halep da peste Caroline Garcia, numarul 6 WTA.

La conferinta de presa de dupa meci, Simona a fost intrebata despre poutine, un delicatesa locala din cartofi prajiti, branza si sos, insa Halep nu auzise despre ea pana acum.

"Cine e asta?", a reactionat Simona, spre amuzamentul jurnalistilor canadieni.

"Imi place cum suna", a continuat ea. Simona a fost avertizata insa de caloriile mari ale poutine, insa liderul mondial nu se teme. "Aseara am mancat o clatita, e ok. In seara asta o sa mananc doua!", a spus Simona.

Halep e rasplatita de Darren Cahill cu cate o clatita pentru fiecare lovitura buna reusita la antrenament.

Cat despre parcursul de la Rogers Cup, Simona spune ca se simte plina de energie. "Nu jucam des doua meciuri intr-o zi. Dar azi m-am linistiiti, am stat pe canapelele din hol. Am incercat sa dorm, dar nu am putut. M-am odihnit. Ma simt bine pe teren, atmosfera de aici imi da energie. Ma bucur de timpul petrecut pe teren, poate din acest motiv am jucat bine", a spus Simona Halep la conferinta. 

Vezi statistici complete de la toate meciurile de tenis din lume in aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhoneDESCARCA AICIFULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Laura Popa - MasterChef 2019

Laura, specialistă în domeniul finanțelor, vrea să demonstreze că este demnă de acest show și i-a îndulcit pe chef Hadad, Chelaru și Tudoran. "Doamne ajută de bărbatul care reușește să mă suporte"


06:51
Sergiu Nap si Oana Chele - MasterChef 2019

O stilistă și un scenograf au venit să facă artă în bucătăria MasterChef


03:00
Ramona Bumbac - MasterChef 2019

Ea este Ramona, are 40 de ani și a venit cu un preparat care i-a făcut pe chefi să se contrazică: "Mie mi se pare că femeia a ieșit din zona de confort..."


07:45
Andrei Popa - MasterChef 2019

Andrei Popa, ”Hipster Jesus”, a pregătit o farfurie care i-a dat pe spate pe cei trei jurați


06:43
. Denisa Chirilă - MasterChef 2019

Denisa Chirilă, cardiologul care le-a dat palpitații juraților Masterchef: ”Seara, frâng inimi”


06:47
Denisa Chirilă, cardiologul care le-a dat palpitații juraților Masterchef: ”Seara, frâng inimi”

00:29
Românii au talent - Fii eroul nostru!

00:30
Românii au talent - Fii eroul nostru!

00:30
Cristi Minculescu și Pacha Man au lansat "Unde inima mea bate", o piesă cu un mesaj special pentru românii plecați în străinătate

03:58
Gospodari Fără Pereche - Fetelor, alegeți-vă jumătatea!

00:30
Gunoiul imobiliar ”înghite” România. Construcțiile noi au poluat hectare întregi de teren
BRAT