Alexandru Mitrita Al Ahli new york city fc Universitatea Craiova Stranieri Mihai Rotaru a primit răspunsul! Alexandru Mitriță a decis unde va evolua sezonul acesta

Mihai Rotaru a primit răspunsul! Alexandru Mitriță a decis unde va evolua sezonul acesta 

Mitriță va juca și în acest an pentru Al-Ahli.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Iulie 2021, 22:50
Data actualizarii: Joi 22 Iulie 2021, 23:02

Alexandru Mitriță a plecat de la Craiova în februarie 2019, când s-a transferat la New York City. Clubul american le-a achitat oltenilor 8 milioane de euro în schimbul său, iar românul a avut evoluții solide în Statele Unite, unde a reușit să marcheze 18 goluri și să ofere 7 pase decisive în 49 de meciuri. 

Însă, în ciuda faptului că era un jucător important la New York City, Mitriță a optat pentru un împrumut la Al-Ahli, în octombrie 2020. Jucătorul nu a mai avut acelasi randament la echipa din Arabia Saudită. În 30 de meciuri a înscris doar de 4 ori și a livrat doar 5 pase de gol. 

  • Mihai Rotaru a primit răspunsul! Alexandru Mitriță a decis unde va evolua sezonul acesta

Mihai Rotaru a vrut să profite de situația fotbalistului și să îl aducă la Craiova, dar Dawri Plus informează că Mitrița va mai juca și în sezonul viitor pentru Al-Ahli. Așa că șansele ca extrema să evolueze sub comanda lui Marinos Ouzounidis sunt minime. 

Ajuns la 26 de ani, Alexandru Mitriță mai are un an de contract cu Ney York City, iar cota sa, potrivit transfermarkt, este de 7 milioane de euro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!