VIDEO Ce animal a intrat pe teren și a stabilit un record după ce a întrerupt meciul din MLS dintre Philadelphia Union şi New York City FC

Raquinho the Raccoon MLS new york city fc Philadelphia Union Raton Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Mai 2024, 08:41
Data actualizarii: Vineri 17 Mai 2024, 08:46

Pe Subaru Park din Chester, Pennsylvania, a fost spectacol.

Din articol

Un raton a întrerupt miercuri un meci din Major League Soccer, el intrând pe teren în timpul confruntării dintre Philadelphia Union şi New York City FC, relatează CNN.

Animalul a alergat pe toată lungimea terenului de pe Subaru Park din Chester, Pennsylvania, evitând cu îndemânare să fie prins în timp ce angajaţii stadionului au încercat să-l prindă cu ajutorul unui coş de gunoi.

"Trebuie să îi găsim o minge, pentru că se mişcă foarte bine în centrul terenului", a glumit un comentator TV. 

El este Raquinho

Meciul a fost întrerupt timp de cinci minute, în timp ce echipele au încercat şi în cele din urmă au reuşit să captureze animalul, supranumit "Raquinho the Raccoon" de către MLS.

Forul a transmis o actualizare în care se precizează că ratonul a ajuns "pe mâini bune" şi a fost eliberat în siguranţă.

"Neoficial, Raquinho the Raccoon a petrecut 161 de secunde pe teren în această seară, ceea ce a fost cel mai mult timp petrecut de un raton în istoria @MLS", a precizat serviciul de comunicare al MLS într-o postare pe X, citată de news.ro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!