EXCLUSIV | "Mitrita nu avea voie sa nu fie convocat!" Critici pentru Radoi dupa ce a anuntat lotul Romaniei! De ce l-ar fi convocat pe Coman

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 Martie 2021, 11:27
Data actualizarii: Vineri 19 Martie 2021, 12:47
FRF a anuntat lotul Romaniei pentru meciurile din startul preliminariilor Mondialului din 2022. 

Florin Prunea a comentat in aceasta dimineata la Pro X lotul convocat de Mirel Radoi pentru partidele cu Macedonia de Nord, Germania si Armenia.

Fostul portar legendar a spus ca, din punctul sau de vedere, selectionerul nu a avut prea multe variante pentru linia de mijloc a terenului, dar ca nu trebuia sa-l lase deoparte pe Mitrita. 

"Convocarea lui Coman arata lipsa de solutii in departamentul ofensiv. Si a lui Puscas la fel, abia a revenit dupa o accidentare. Dar nu avem variante. S-a vorbit despre convocarea lui Budescu si Mitrita, iar ei sunt jucatori care ar putea ajuta echipa nationala. 

Mitrita nu avea voie sa nu fie convocat. Este un jucator de calitate, de viteza, care face diferenta, care scoate un om din joc. Asemenea jucatori sunt rari. Nu cred ca ne permitem luxul de a nu-l convoca la echipa nationala", a declarat Florin Prunea la Ora exacta in sport. 

Si Robert Nita a comentat absenta lui Mitrita din lotul Romaniei pentru partidele din debutul preliminariilor Cupei Mondiale din Qatar. Fostul fotbalist este de parere ca atacantul ar fi trebuit sa fie convocat, avand calitati unice printre jucatorii romani. 

"Intalnim niste echipe cu aparari masive, cu jucatori greoi multi dintre ei. Nu cred ca ar fi trebuit sa lipseasca. Este un jucator 1 contra 1 foarte bun, este un talent, este un jucator care ajunge la finalizare, care isi asuma responsabilitatea sa ia actiuni individuale...

Nu-l putem compara cu Mihaila care e acum pe buzele tuturor, dar si Mitrita era util, tinand cont ca sunt trei jocuri. Eu, momentan, nu vad in lot un jucator cu calitatile si de profilul lui Mitrita", a spus Nita la Pro X. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!