Scandal în familia lui Ronaldo?! Mama portughezului nu vrea să audă de nunta cu Georgina: „Vrea doar bani!”

Cristiano Ronaldo Dolores Aveiro Georgina Rodriguez Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Septembrie 2021, 00:42
Data actualizarii: Joi 30 Septembrie 2021, 00:43

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez formează un cuplu de mai bine de cinci ani. 

Cei doi au împreună o fetiță, numită Alana Martina, născută în noiembrie 2017, însă Georgina i-a crescut și pe ceilalți copii ai jucătorului. Povestea modelului este una demnă de basme, după ce l-a cunoscut pe superstarul portughez în timp ce acesta făcea cumpărături chiar în magazinul de lux în care ea era vânzătoare. 

Deși au o relație de lungă durată, Ronaldo și Georgina nu s-au căsătorit încă și s-ar putea ca evenimentul să nu se întâmple prea curând, în ciuda faptului că au apărut numeroase zvonuri conform cărora fotbalistul a cerut-o în căsătorie pe iubita sa. Principalul obstacol în calea căsătoriei lor ar fi Dolores Aveiro, chiar mama jucătorului de la United. 

Cunoscută pentru ferocitatea cu care își apără fiul de critici, Dolores îl protejează pe Cristiano Ronaldo și în relațiile amoroase. În cazul Georginei, presa din Portugalia anunță că femeia dorește cu orice preț să împiedice nunta fiului său cu modelul argentinian. 

„Dolores îi spune să nu se căsătorească pentru că se gândește că singurul lucru pe care îl vrea femeia aia e să profite de situația economică!”, informează presa locală din Portugalia conform Marca

Mai mult decât atât, în acest 'scandal' ar fi implicați și fratele și surorile lui Cristiano Ronaldo, care sunt de aceeași părere. Cu toate astea, există zvonuri că în curând ar putea avea loc o ceremonie intimă, într-un loc precum Maroc, acolo unde cei doi ar urma să se căsătorească. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!