„Mama Dolores a vrut să facă avort!” Dezvăluire neașteptată a surorii lui Ronaldo: „Să-l sărbătorim pe perfectul dintre imperfecți!” 

Cristiano Ronaldo Dolores Aveiro Katia Aveiro Campionate externe
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 23 Iunie 2023, 19:31
Data actualizarii: Vineri 23 Iunie 2023, 19:42

Cristiano Ronaldo (38 ani) a intrat recent în Cartea Recordurilor după ce a devenit singurul fotbalist care ajunge la 200 de meciuri disputate pentru națională. 

Superstarul portughez a atins această bornă impresionantă în meciul cu Islanda, în care a marcat și golul victoriei, scor 1-0. Cu ocazia acestui moment, una dintre surorile lui Cristiano Ronaldo, cea mai vocală și aprigă apărătoare a sa pe rețelele sociale, a postat un mesaj amplu și emoționant pentru atacantul lui Al-Nassr, preluat de la un scriitor. 

Mesajul emoționant postat de Katia Aveiro

Katia Aveiro a scris pe Instagram mesajul pe care l-a postat alături de două fotografii cu fratele său de la meciurile naționalei. 

„Cristiano Ronaldo completează un număr de neconceput de selecții în Islanda: primul jucător din toată istoria fotbalului care a jucat 200 de meciuri pentru națională. Un număr stratosferic. Și cu atât mai unic dacă ținem contă că Cristiano a cucerit deja totul. 

E milionar, poate face orice vrea până la sfârșitul vieții. S-ar putea bucura de faimă și bani. Ar putea, justificat, să ofere corpului său puțină odihnă, să îl lase să se înmoaie puțin, să se bucure de casele lui, de piscinele lui, să călătorească fără să meargă în vreun cantonament, să își facă vacanțe...dar nu..nu Cristiano Ronaldo. 

Când atât de mulți renunță pentru că nu se pot plimba. Când unii din Portugalia preferă să se concentreze pe cluburi pentru că puterea lor nu mai e aceeași, pentru că nu mai au aceeași vârstă, pentru că familia le cere să fie mai prezenți, pentru că nu le mai rezistă picioarele, el rezistă. Iar când cei noi ajung la națională, el e acolo să-i primească. 

Iar când se termină un meci, Cristiano, Cristiano al nostru, putred de bogat, în loc să se relaxeze și să se bucure de bani, își scufundă corpul în baie de gheață, pentru a-și reveni mai repede pentru următorul joc”, se arată în începutul mesajului postat de Katia Aveiro pe Instagram. 

Dezvăluire cutremurătoare: mama lui Cristiano Ronaldo a vrut să avorteze când era gravidă cu el 

Continuarea mesajului a venit în comentariile postării, iar acolo Katia dezvăluia ceva de-a dreptul dureros, faptul că mama sa s-a gândit mult să avorteze când era însărcinată cu Cristiano Ronaldo. 

„Cristiano care s-a născut deși nu ar fi trebuit să se nască. Mama Dolores nu a mai suportat. Nu putea avea acel copil, mâncarea era puțină, efortul mult prea mare și uneori ceea ce avea nu era suficient pentru a hrăni atâtea guri. 

Dolores a vrut să facă avort, dar ceva a oprit-o în ultimul moment. Și acel copil s-a născut. În urmă cu 39 de ani, mama Dolores a luat decizia împotriva tuturor și copilul a venit. Și-a băgat în cap că nu va fi ca umbrele. Că nu va fi ca tatăl său, care s-a predat alcoolului, și de aceea Cristiano nu a băut niciodată o picătură de alcool. 

Și-a băgat în cap că va ajunge în vârful lumii. Și și-a impus ca în această cale spre stele să nu uite vreodată de unde a venit, sprijinindu-i pe toți, făcându-i pe toți mai mult decât ceea ce au visat vreodată. Astăzi, în ziua în care depășește un punct la care nu a mai ajuns până acum este timpul să îl sărbătorim pe perfectul dintre toți bărbații imperfecți. 

Un câștigător în ciuda eșecurilor. E timpul să sărbătorească zâmbetul său răutăcios de copil, același pe care l-a avut când, acum 20 de ani, Scolari l-a sunat pentru prima dată. Avea dinții strâmbi, acnee și un corp slab. Dar același zâmbet și aceeași putere interioară pe care doar el și zeii le pot cunoaște și descrie. Tu și cu mine suntem doar muritori. Cristiano este altceva. Va muri ca noi, dar apoi va fi trimis în grădina nemuritorilor. Și acolo va putea bea un pahar de vin pentru prima dată. Un vin din recolta zeilor”, se arată în mesajul preluat de la scriitorul Luis Osorio. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!