Cristiano Ronaldo emiliano Martinez Manchester United Fotbal extern

VIDEO Portarul lui Aston Villa a cerut cu disperare ca Ronaldo să execute penalty-ul din finalul meciului. Motivul este unul incredibil

Manchester United a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 0-1, de Aston Villa, într-un meci din etapa a şasea a campionatului Angliei.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Septembrie 2021, 20:59
Data actualizarii: Sambata 25 Septembrie 2021, 21:05

Singurul gol al partidei a fost marcat de Hause, în minutul 88. „Diavolii roșii” puteau restabili egalitatea, în minutul 90+3, însă Bruno Fernandes a ratat lovitura de pedeapsă de care au beneficiat gazdele.

Momentul penalty-ului din finalul meciului a dat naștere unei faze mai rar întâlnite în fotbal. Portarul oaspeților, Emiliano Martinez, a cerut cu insistență să fie lăsat Ronaldo să execute lovitura de pedeapsă.

Argentinianul era convins că va apăra lovitura executată de starul portughez, motiv pentru care i-a cerut acestuia să-și asume executarea loviturii de la 11 metri.

Motivul pentru care Emiliano Martínez a reacționat în acest fel are legătură cu Messi și cu rivalitatea pe care acesta o are cu Ronaldo.

Emiliano Martinez, dispus să-și dea viața pentru Messi

Portarul argentinian a declarat la scurt timp după ce Argentina a cucerit Copa America, în această vară, că este gata să-și dea viața pentru Messi.

„N-am mai avut cuvinte când am văzut că m-a lăudat pe Instagram. Sunt cuvinte sau fotografii pe care le voi păstra toată viața. La fel a fost și după semifinala cu Columbia, când a venit să mă îmbrățișeze. Mi-a dat forță pentru finală!

Dacă Leo a spus că sunt un fenomen, cum să nu dau totul în finală?! Aș muri pentru el, mi-aș da viața! Am zis de acum 4-5 luni că aș face totul ca el să câștige Copa America.

Cred că și brazilienii și-au dorit ca Argentina să câștige Copa America. Pentru Messi. Și ce argentinian nu și-ar dori ca Messi să câștige? Sperăm să-i putem aduce și Cupa Mondială”, a declarat Emiliano Martinez, pentru publicația Ole.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies