FOTO Ce a ales să facă Cristiano Ronaldo în așteptarea suspendării, după ce a fost la un pas să lovească un arbitru

Cristiano Ronaldo al nassr Georgina Rodriguez Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 12 Aprilie 2024, 11:33
Data actualizarii: Vineri 12 Aprilie 2024, 11:40

Cristiano Ronaldo a fost eliminat în finalul meciului pierdut de Al-Nassr, în faţa lui Al-Hilal, scor 1-2, în semifinalele Supercupei Arabiei Saudite.

Starul portughez a văzut cartonaşul roşu direct, cu patru minute înaintea finalului jocului, după ce a lovit un adversar în momentul în care Al-Nassr era condusă cu 2-0, înainte de a marca golul de onoare.

Al-Hilal a deschis scorul în minutul 62, prin Salem Al-Dawsari, iar apoi şi-a dublat avantajul prin Malcom (minutul 72), înainte ca Al-Nassr să reducă din handicap prin Sadio Mane, fostul jucător al lui Liverpool.

În urma eliminării cu Al-Hilal, Cristiano Ronaldo a ajuns la 12 cartonașe roșii primite de-a lungul carierei.

Cristiano Ronaldo, escapadă alături de partenera lui

În urma acestui incident, atacantul ar urma să primească o suspendare de minimum două etape, iar până la apariția verdictului, portughezul a ales să petreacă câteva zile alături de Georgina Rodriguez.

Conform jurnalistului Walid Al-Farraj, chiar dacă Ronaldo a primit cartonașul roșu în meciul din Supercupa Arabiei Saudite, acesta va fi suspendat la următorul meci din campionat.

”Regulamentul spune că suspendările sunt transferate din Supercupă în campionatul intern. Acest lucru înseamnă că Ronaldo va fi absent la meciul cu Al Fayhaa, din etapa a 28-a din campionat”, a spus Al-Farraj.

Specialistul în arbitraj Samir Othman susține pe de altă parte că fotbalistul portughez va primi o suspendare de cel puțin două meciuri, având în vedere că acesta a avut un ”comportament jenant” în fața arbitrului, pe lângă lovitura aplicată adversarului său.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!