Anglia

Cristiano Ronaldo, revoluție în bucătăria lui Manchester United! Alimentele adăugate de superstar

Cristiano Ronaldo își pune amprenta pe tot ce se întâmplă la Manchester United. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Septembrie 2021, 14:10
Data actualizarii: Luni 27 Septembrie 2021, 14:50

Cristiano Ronaldo (36 ani) a revenit vara aceasta la Manchester United, după o pauză de 12 ani. Starul portughez și-a făcut imediat simțită prezența în atacul lui Solskjaer, iar în patru meciuri jucate pentru „diavolii roșii”, a înscris de patru ori. 

Însă, potrivit The Sun, deținătorul a cinci Baloane de Aur și-a făcut simțită prezența și în bucătăria lui United. Cunoscut ca un adept al stilului de viață sănătos, acesta i-a influențat involuntar pe jucătorii lui United să renunțe la desert, văzându-l că nu mănâncă niciodată dulce. 

Aceeași sursă susține că Cristiano Ronaldo a insistat ca Bacalhau, o specialitate portugheză în care se regăsește codul sărat, să fie introdusă în meniu. Totodată, un membru care este respnsabil cu ceea ce mănâncă elevii lui Solskjaer a mărturisit că atacantul preferă și calamarul.

„Îi place și calmarul, dar majoritatea băieților nu merg pe el, deși funcționează în mod clar pentru Ronny”, a dezvăluit o sursă din anturajul lui Manchester Unied pentru publicația din Marea Britanie. 

Strictețea lui Ronaldo în alimentație și antrenament s-a reflectat la meciul cu West Ham, 2-1, când a reușit să sprinteze cu o viteză de 32.5 km/h, fiind cel mai rapid jucător din primele șase etape din Premier League. 

Articole pe subiect
CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies