Cristiano Ronaldo, revoluție în bucătăria lui Manchester United! Alimentele adăugate de superstar

Cristiano Ronaldo Manchester United Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Septembrie 2021, 14:10
Data actualizarii: Luni 27 Septembrie 2021, 14:50

Cristiano Ronaldo își pune amprenta pe tot ce se întâmplă la Manchester United. 

Cristiano Ronaldo (36 ani) a revenit vara aceasta la Manchester United, după o pauză de 12 ani. Starul portughez și-a făcut imediat simțită prezența în atacul lui Solskjaer, iar în patru meciuri jucate pentru „diavolii roșii”, a înscris de patru ori. 

Însă, potrivit The Sun, deținătorul a cinci Baloane de Aur și-a făcut simțită prezența și în bucătăria lui United. Cunoscut ca un adept al stilului de viață sănătos, acesta i-a influențat involuntar pe jucătorii lui United să renunțe la desert, văzându-l că nu mănâncă niciodată dulce. 

Aceeași sursă susține că Cristiano Ronaldo a insistat ca Bacalhau, o specialitate portugheză în care se regăsește codul sărat, să fie introdusă în meniu. Totodată, un membru care este respnsabil cu ceea ce mănâncă elevii lui Solskjaer a mărturisit că atacantul preferă și calamarul.

„Îi place și calmarul, dar majoritatea băieților nu merg pe el, deși funcționează în mod clar pentru Ronny”, a dezvăluit o sursă din anturajul lui Manchester Unied pentru publicația din Marea Britanie. 

Strictețea lui Ronaldo în alimentație și antrenament s-a reflectat la meciul cu West Ham, 2-1, când a reușit să sprinteze cu o viteză de 32.5 km/h, fiind cel mai rapid jucător din primele șase etape din Premier League. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!