„Dragul meu fiu”. Mesajul mamei lui Cristiano Ronaldo după ce superstarul portughez a semnat cu Al Nassr 

Cristiano Ronaldo al nassr Dolores Aveiro Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 01 Ianuarie 2023, 14:36
Data actualizarii: Duminica 01 Ianuarie 2023, 14:38

Cristiano Ronaldo (37 ani) a ales o destinație exotică și neașteptată după despărțirea de Manchester United. 

Rămas liber de contract după ce și-a reziliat, de comun acord, înțelegerea cu Manchester United, Cristiano Ronaldo și-a găsit echipă. Superstarul portughez a semnat un contract cu Al Nassr, grupare din Arabia Saudită. 

Înțelegerea este valabilă pe doi ani și jumătate și îl transformă pe atacant în cel mai bine plătit jucător din istoria fotbalului. Încasările anuale ale lui Ronaldo ating 200 de milioane de euro, astfel că dacă își duce la bun sfârșit contractul poate câștiga jumătate de miliard de euro. 

Alegerea făcută de lusitan a fost contestată și criticată atât de personalități din fotbal cât și de fani, care consideră fie că fotbalistul ar mai fi putut evolua în Europa, fie că ar fi trebuit să ia în calcul retragerea după cel mai slab sezon din carieră și un Campionat Mondial șters. 

Ce i-a transmis mama lui Cristiano Ronaldo fiului său după ce a semnat cu Al Nassr 

Cristiano Ronaldo primește însă sprijinul necondiționat al familiei sale, care, după cum a spus și el, i-a fost alături mereu, chiar și în cele mai grele momente. Dolores Aveiro, mama jucătorului, a postat un mesaj pe contul de Instagram în care își arăta susținerea pentru el. 

„Dragul meu fiu, sper ca totul să meargă bine. Fie ca aceasta să fie cea mai mare provocare din viața ta și vom fi întotdeauna împreună în această călătorie. Te iubesc până la infinit”, a scris Dolores Aveiro în postarea făcută pe Instagram. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!