FOTO "La fel ca tatăl lor". Gemenii lui Cristiano Ronaldo, surprinși în sala de forță. Imagini cu Eva și Mateo

Cristiano Ronaldo Georgina Rodriguez Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 Aprilie 2024, 11:52
Data actualizarii: Luni 08 Aprilie 2024, 12:04

Cristiano Ronaldo este cunoscut pentru stilul de viață sănătos pe care îl are, motiv pentru care reușește să practice fotbalul la cel mai înalt nivel și la 39 de ani. 

Despre Cristiano Ronaldo se știe deja că este obsedat de sală și se antrenează zi de zi, având și un regim alimentar extrem de strict, astfel fiind explicată și forma sa bună. 

Fiul său cel mare, Cristiano Ronaldo Jr, pare că îi calcă pe urme. iar la 13 ani evoluează la echipa de tineret a lui Al Nassr. Băiatul îi urmează exemplul întru totul tatălui său, antrenându-se din greu pentru a avea o formă fizică foarte bună. 

Gemenii lui Cristiano Ronaldo, în sala de forță

Georgina Rodriguez a postat câteva clipuri cu Eva și Mateo, în timp ce făceau exerciții la sală, mesajul fiind unul elocvent: "La fel ca tatăl lor".

Cristiano și Georgina au împreună două fetițe: Alana și Bella Esmeralda. În 2017, fotbalistul a anunțat că a devenit tată de gemeni prin intermediul unei mame surogat. De asemenea, portughezul mai are un băiat, pe Cristiano Jr, care s-a născut în Statele Unite în 2010. Identitatea mamei sale este necunoscută.

Georgina Rodriguez a dezvăluit când se va retrage Cristiano Ronaldo

Georgina Rodriguez, partenera lui Cristiano Ronaldo, a spus când ar urma să se retragă starul portughez. Videoclipul cu soția starului portughez, prezentă la Săptămâna de Modă de la Paris, s-a viralizat rapid pe internet.

”Cristiano, într-un an, e gata. Poate doi, nu știu sigur”, a spus Georgina.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!