Lovitură de proporții primită de Becali! Clinica sa, implicată într-un scandal imens. Bolnavii, sfătuiți să se trateze de COVID-19 cu țuică

Gigi Becali Clinica Becali coronavirus covid-19 Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 27 Noiembrie 2021, 22:50
Data actualizarii: Sambata 27 Noiembrie 2021, 23:08

Probleme serioase pentru Gigi Becali (63 de ani).

Clinica patronului de la FCSB, implicată într-un scandal de proporții, după ce pe site-ul oficial al instituției oamenii erau sfătuiți să recurgă la metode de tratament alternativ pentru tratarea COVID-19.

Potrivit jurnaliștilor Libertatea, care au demarat ancheta jurnalistică, oamenii erau informați că ar trebui să primească medicamente precum Ivermectină, Arbidol, Plaquenil, dar și că gargară cu țuică i-ar putea ajuta în tratarea COVID-19.

Reprezentanții clinicii susțin că ei nu au cunoștință de un astfel de tratament, subliniind faptul că ei nu se ocupă cu tratarea cazurilor de infectare cu coronavirus.

„Ce tratament COVID? Noi facem anumite terapii pentru întărirea imunității și pentru refacere, adică înainte și după COVID. Nu știu ce tratament este pe site, eu vă spun realitatea din clinică: nu tratăm pacienți cu COVID. Toată lumea înțelege aiurea și ciudat, dar noi nu tratăm COVID la clinică și nici nu dăm pastile”, au spus reprezentanții clinicii lui Gigi Becali, conform sursei citate mai sus.

Cristian Apetrei, profesor de Boli Infecțioase și Microbiologie la Universitatea din Pitsburgh, critică dur clinica lui Becali și susține că autoritățile ar trebui să-i retragă autorizațiile de funcționare.

„Este nedeontologic și incorect medical să afișezi schemele de tratament administrate bolnavului. După părerea mea, clinicii respective ar trebui să i se ridice autorizațiile de funcționare. Și-a prezentat în public nivelul de incompetență”, a spus doctorul Cristian Apetrei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!