Gheorghe Mustață nu renuță! Planul pentru a o salva pe FCSB de la retorgradare dacă Becali își ia jucătorii și pleacă

Gigi Becali FCSB Gheorghe Mustata Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 27 Noiembrie 2021, 17:07
Data actualizarii: Sambata 27 Noiembrie 2021, 17:12

Suporterii lui FCSB sunt hotărâți să meargă până în pânzele albe pentru a prelua clubul de la Gigi Becali.

Gheorghe Mustață, liderul suporterilor „roș-albaștri”, a anunțat că are un investitor extrem de potent din punct de vedere financiar alături de el și a explicat cum va reuși să o țină pe FCSB în prima ligă și după ce Becali și va jucătorii și va pleca la un alt club din Liga 1.

Transferul ar urma să se facă după ce FCSB își va asigura prezența în playoff în acest sezon, pentru a nu risca o retrogradare în momentul în care Becali va pleca cu jucătorii.

„Nu știe domnul Becali, aici este problema. Nu voi face dezvăluiri pentru că nu am acceptul oamenilor până când nu se face. Știți ce se întâmplă, eu spun: 'X cumpără echipa', în spatele nostru este respectivul. Eu mă duc și spun: 'Domnul Gigi, îl am pe acest domn, cumpără echipa', iar el să spună că nu mai vinde. Lucrurile astea le știm cu toții, noi nu am vorbit în glume, nu stăm de vorbă cu oameni doar ca să le dăm speranțe suporterilor. 

Eu nu pot vorbi de la mine putere și să vin și să spun eu: 'Asta facem noi!' Oamenii au auzit despre discuția respectivă, au venit, le-am spus ce vrem să facem noi, pe cine vrem să avem cu noi, pe fostele glorii. Oamenii au spus că asta își doresc și ei, să vină fostele glorii în spatele nostru, cum ar fi domnul Iordănescu, un Duckadam, cum ar fi un Ilie Dumitrescu, un Balint, Lăcătuș. 

În momentul în care oamenii au spus că l-au auzit la televizor, eram la masă cu toții când domnul Becali mi-a dat răspuns mie: 'Să vină Mustață, că pe o hârtie pot cumpăra și eu Real Madrid'. Oamenii au spus: 'Fă lucrul ăsta, în momentul în care avem răspunsul hârtiei, noi împreună cu avocații vom face acest lucru și vom sta de vorbă'. 

Lucrurile sunt serioase, oamenii insistă în continuu să discutăm, m-au chemat zi de zi la discuție să pornim campania. E foarte puternic financiar. Vă spun că potențial există și sunt finanțe suficiente la persoana respectivă.

FCSB va avea nevoie de transferuri după plecarea lui Becali

Știu oamenii toate procedurile, tot. Nu vă faceți probleme pentru jucători, să facem un calcul, în cazul în care se vinde, echipe de juniori sunt foarte multe pe care le poți lua fără discuție. Sunt oameni care se oferă de la anumite cluburi să îți dea două-trei echipe de juniori. Dacă intri în play-off, este obligatoriu, nu mai poți retrograda. 

S-a terminat turul, te duci în play-off, nu ai cum să retrogradezi, ești sigur. După care, îți cumperi o echipă sau aduci jucători prin contracte, sunt foarte mulți care s-au oferit și telefoane pe care le-am primit și eu, plus persoanele respective au de unde să ia jucători. Asta este cea mai mică problemă la oameni. 

Echipa se va numi FCSB, societatea pe care o iei, o iei cu totul. Când ai preluat continuitate, așa cum ai preluat-o de la AFC, preiei continuitate, loc în Liga 1, coeficientul UEFA și palmaresul. Palmaresul că s-a împărțit în trei, e aici, e în procedură de recurs. 

Problema este în felul următor, în momentul în care tu ai preluat toate aceste lucruri și ai preluat și îți faci echipă, nu mai are nimeni treabă cu tine. Faptul că CSA, nu poți fuziona cu o echipă de stat. Dacă se câștiga continuitate, s-a încercat anularea ei în instanță, le-a dat decât numele și emblema, făcută de noi, suporterii Peluzei Nord, atât au câștigat”, a spus Gheorghe Mustață, potrivit Digi Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!