VIDEO EXCLUSIV Nimeni nu crede în vânzarea FCSB-ului: ”La Rapid s-au dus cu coliva la Copos, i-a lăsat și s-a ales praful!”

Dumitru Dragomir nu crede în vânzarea clubului FCSB către suporteri, așa cum s-a zvonit în ultimele zile.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 26 Noiembrie 2021, 13:51
Data actualizarii: Vineri 26 Noiembrie 2021, 13:54

Gigi Becali s-a arătat deschis să vândă clubul pe care-l patronează din 2003, în schimbul sumei de zece milioane de euro. 

„Asta este, v-am mai spus eu, este inutil să mai vorbim degeaba. Ce vorbim, vorbim prostii? Ați văzut ce s-a întâmplat cu Rapidul când s-au dus ăia cu coliva la Copos? I-a lăsat Copos și s-a ales praful! A avut nevoie de șapte ani ca să revină pe prima scenă.

Uitați-vă la Dinamo. Spectatorii strâng două milioane, ce faci cu două milioane? Fotbalul e greu, mai ales când nu ai o pepinieră”, a spus Dumitru Dragomir, la Ora Exactă în Sport.

Becali s-a arătat dispus să vândă clubul dacă va veni o ofertă de zece milioane de euro. Mustață spunea, în urmă cu câteva zile, că va încerca să găsească un cumpărător pentru FCSB.

„Crezi că eu stau să mă joc cu hârtiile lor? Să vină un om în fața mea și să-mi arate o garanție bancară din care să reiasă că are bani. El vrea, vezi Doamne, să adune banii pe Facebook, cu asociația lui. 

Nu stau după prostiile lui Mustață! Dacă vine oricine în fața mea cu 10 milioane, dau echipa imediat. Fără jucători. Și scap și de Talpan”, a declarat Gigi Becali pentru GSP.ro. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!