Universitatea Craiova FCSB Superliga

Universitatea Craiova vrea modificarea orei de start la meciul cu FCSB! Biletele vor fi doar 1 leu! Anunțul lui Mihai Rotaru 

Meciul Universitatea Craiova și FCSB va fi derby-ul etapei a 17-a. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 26 Noiembrie 2021, 21:26
Data actualizarii: Vineri 26 Noiembrie 2021, 23:19

UPDATE: Mihai Rotaru a precizat care este inițiativa Universității Craiova. Principalul acționar al oltenilor a dezvăluit că gruparea din Bănie a pus deja în vânzare biletele pentru meciul cu FCSB și face un apel către televiziuni să mute meciurile principale la ora 19:00, pentru ca fanii să poată participa la stadion. 

Scopul nostru al tuturor este să umplem stadioanele, să aducem spectatorii la stadion. Acesta este scopul, dar nu  numai in pandemie, sau la Universitatea Craiova cu FCSB. 

Am văzut această ordonanță de urgență în care se stabilește că spectatorii vor avea acces la competițiile sportive desfășurate în aer liber, până la 21:00. Ei nu permit accesul, pentru că meciurile de interes sunt televizate după ora 20:00. 

Noi am luat totuși hotărârea să vindem bilete doar pentru o repriză, cu prețul de 1 RON, lăsând abonații să intre, iar la ora 21:00, când se va termina prima repriză, spectatorii vor trebui să părăsească stadionul.

Prima varianta ar fi să jucăm de al 20:15, iar la 21:00 spectatorii să părăsească stadionul. A doua, ca Guvernul să specifice că orice spectacol început de ora 21:00 trebuie să se termine. Dacă începe un spectacol la 19:15 și apare un eveniment neprevăzut și la 20:45 ai pană de curent? Să spunem că acest interval orar reprezintă ora de începere a meciului. 

A treia variantă: televiziunile, în această perioadă de 30 de zile să stabilească începerea partidelor la ora 19:15 maximum. Este o situație critică, acum depinde ce ne dorim. 

Aceasta ar fi propunerea noastră, că în această perioadă de criză, să avem opțiunea ca ora maximă de disputare a unui meci să fie 19:15”, a declarat Mihai Rotaru la digisport. 

Universitatea Craiova urmează să primească vizita FCSB-ului, în etapa a 17-a, de la 20:15, LIVE TEXT pe www.sport.ro. Iar conform ultimelor reglementări, evenimentele sportive se pot desfășura cu 30% din capacitatea arenei în intervarul orar 05:00 - 21:00. 

Pentru a beneficia de sprijinul suporterilor, Universitatea Craiova dorește să schimbe ora de începere a meciucul cu FCSB, potrivit digisport. Oficialii olteni vor începe să tipărească bilete de vineri-seară, ca în cursul zile de sâmbătă să pună la vânzare 7.500 de locuri pentru partida cu vicecampioana României. 

În primă fază, Universitatea Craiova a dorit să vândă bilete doar pentru prima repriză a meciului, acestea putând fi cumpărate cu doar 1 leu. Însă, oficialii clubului din Bănie vor să profite de suportul fanilor întreaga partidă. 

Clasamentul Ligii 1

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!